Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
5351
1

Боруссія – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Дортмундці вдома спробують набрати очки в грі з «Барселоною»

Боруссія – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
90Min
У вівторок, 17-го вересня, відбудеться поєдинок 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому дортмундська «Боруссія» прийме каталонську «Барселону».
 
Каталонська «Барселона» в статусі фаворита приїжджає в Дортмунд, де зіграє з непростою німецькою командою. Минулого року «Боруссія» була за крок від чемпіонського титулу, але не втримала перше місце і поступилася «Баварії». Команда Лусьєна Фавра грала бадьоро і повинна була забирати золоті медалі, та не вдалося. Тепер дортмундці планують піти за титулом в цьому році.
 
На старті сезону «Боруссія» демонструє вражаючу форму. В активі команди три перемоги - причому всі були здобуті вкрай впевнено. 5:1 з «Аугсбургом», 3:1 з «Кельном», 4:0 з «Байєром». Звичайно, між цими вражаючими перемогами затесалася несподівана поразка від «Уніона» (1:3), що є більше винятком, ніж правилом. Однак по цих матчах можна зрозуміти, що «Боруссія» грає швидко, яскраво. У команди є атакуюча міць: тут є швидкі фланги в особі Санчо і Ройса та хороший накінечник Пако Алькасер. В активі Ройса в цьому сезоні вже 3 голи, Алькасер забив 5! Атака «Боруссії» в домашньому матчі може стати грізною зброєю, на що і буде робити ставку Фавр.
 
«Барселона» стартувала в сезоні без Лео Мессі. Відсутність головної зірки позначилася на результатах команди. Ще минулого року, незважаючи на упевнено здобутий чемпіонський титул, була помітна залежність команди Ернесто Вальверде від Мессі. Старт цього сезону тому гарне підтвердження. Команда перебудувалася, в складі з'явилися нові зірки - Де Йонг і Грізманн. І якщо Антуан вже відзначився двома м'ячами, то Френкі поки губиться на полі.
 
Поки «Барселона» вкрай нестабільна. Команда набрала всього 7 очок в стартових чотирьох турах і займає лише п'яте місце в чемпіонаті Іспанії. Команда поступилася «Атлетіко» (0:1) і зіграла внічию з «Осасуною» (2:2), розгромивши при цьому «Валенсію» (5:2) і «Бетіс» (5:2). Це свідчить про нестабільність і пошук ігрової моделі Вальверде. Але в сезон поступово потрібно вкочуватися, тому гра в Лізі чемпіонів вкрай важлива. У каталонців непроста група, на вихід в плей-оф так само претендують і «Боруссія», й «Інтер» Антоніо Конте. Тому брати своє в Лізі чемпіонів варто відразу.
 
У минулому розіграші Ліги чемпіонів «Боруссія» дуже впевнено зіграла в групі, посівши перше місце в квартеті з «Атлетіко», але вже в 1/8 фіналу команда безславно поступилася «Тоттенхему» (0:1 і 0:3). «Барселона» - клуб більш амбітний, команда дійшла до півфіналу, де програла майбутньому чемпіонові «Ліверпулю» (3:0, 0:4). Каталонці не перемагали в Лізі чемпіонів вже чотири сезони поспіль, фанати зачекалися головного європейського трофею.
 
За букмекерськими котируваннями фаворит протистояння - «Барселона». Але «Боруссія» грає вдома, в цьому сезоні в домашніх матчах у команди все добре виходить, тому легко каталонцям точно не буде.
 
Орієнтовні склади:

«Боруссия»: Буркі — Хакімі, Аканджі, Хуммельс, Герреро, Вітсель, Вайгль, Санчо, Ройс, Брандт, Алькасер.

«Барселона»: тер Штеген — Семедо, Піке, Ленгле, Альба, де Йонг, Бускетс, Відаль, Перес, Суарес, Грізманн.

17 вересня, вівторок

«Боруссія» — «Барселона» 
Дортмунд. Стадіон «Сігнал Ідуна Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
БОРУССІЯ — БАРСЕЛОНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 0
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.