Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 вересня 2019, 01:38
12958
14

Артем ФРАНКОВ: «Соромно, що вже ніхто не боїться Динамо»

Спеціаліст розкритикував київську команду після поразки від «Десни» (1:2)

| Оновлено 16 вересня 2019, 01:38
12958
14
Артем ФРАНКОВ: «Соромно, що вже ніхто не боїться Динамо»
Sport.ua. Артем Франков
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував перемогу «Десни» над «Динамо» (2:1) в матчі 7-го туру чемпіонату України.
 
«Десна» здобула заслужену перемогу. За рахунку 1:2 «Динамо» не зробило нічого, не переконало нічим, що воно здатне відігратися. Київських уболівальників вже повинен хвилювати не старт в Лізі Європи, не протистояння з «Мальме», «Копенгагеном» і «Лугано», а друге місце в чемпіонаті. Чи можна по цих матчах сказати, що «Динамо» сильніше за «Зорю» або «Десну»? Ні в якому разі. До Миколенка є великі претензії з приводу сьогоднішнього матчу і, на жаль, не вперше. І це дозволяє мені думати, що проблеми надзвичайно глибокі. Ніхто зараз не представляє, чи є вихід з цього, і де взагалі світло в кінці тунелю.
 
Про незарахований гол де Пени. Нагадую правила футболу: не м'яч повинен повністю опинитися за лінією воріт, але його проекція на газон. Так, з імовірністю 99%, думаю, цей м'яч потрібно було зарахувати, але система ВАР не дозволила б визначити взяття воріт. Для цього потрібна система GLT, поширена в усьому світі. Наприклад, як в Англії. Де Піна був настільки засмучений та розлючений, що пізніше заробив жовту картку. Вважаю, його заміна на Родрігеса була пов'язана з тим, що він міг нарватися і на вилучення. До слова, Родрігес був ні про що, гру він не посилив.
 
На початку другого тайму здалося, що ми побачили те саме «Динамо», коли «Десна» не могла кілька хвилин вийти зі своєї штрафної. І гол в цій ситуації був закономірним. Думалося, що кияни продовжать цей штурм, але ні, бензин закінчився. «Десна» абсолютно не соромилася того, що перед нею знаходиться «Динамо». І тут ми підходимо до головного — соромно, що вже ніхто не боїться київського «Динамо». Це команда для всіх звичайна. Повторюся, друге місце вже зовсім не виглядає гарантованим. Де зараз місце «Динамо» на футбольній мапі України? На жаль, відповіді немає.
 
Примітно, що команда з Чернігова грала в звичайний футбол, не створюючи автобус ззаду. І цього виявилося достатньо для того, щоб не просто зупинити «Динамо», але нанести чергову поразку. І ось по всьому цьому: наскільки «ніякий» Циганков, «ніякий» Миколенко, Родрігес — ні про що, запитання: що сталося з командою? Невже вона в такому стані, що Олексій Михайличенко не може витягнути її на поверхню? Це жахливе «Динамо». Не пам'ятаю, коли в останній раз «Динамо» було настільки поганим. Хлопці, поверніть надію. Адже нам потрібно розуміти: що далі? У мене немає слів. Прекрасно розумію, що господарі клубу відчувають те саме ...», — сказав Франков в ефірі авторського YouTube-каналу.
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vovandel_
вместо критики лизнул хозяев, которые и есть главная проблема
Влад Тараненко
А почему вообще кто-то должен кого-то боятся? Что за совковщина? В любом чемпионате аутсайдер выходит против лидера и борется, а у нас почему-то до матча уже все зассали и проиграли. От того и такие результаты в ЕК наших команд с 3 по 5 место. Да даже ШД и ДК привыкли что в упл соперники уже до матча обосрались, а потом в ЕК против них соперники выходят играть, и обсыраются уже они сами
Руслан Сиренко
А когда последний раз ДК давало повод бояться, на евроарене например?
bolelschik
Одно дело претензии к тренерам, но и игроки - ни одной интересной мысли на поле, ни одного оригинального решения. Все читается соперником динамовцев легко обыгрывали в пас не мудрствуя лукаво
Geniyfootball1985
Спросите у несенюка,есть ли в динамо кто-то мёртвый?
Lazio
Динамо будуть боятися тоді, коли фани, вболівальники і команда перестануть боятися Суркіса....
Владислав Ткаченко
Проблема перш за все -це власник
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KoPoJIb_KpoToB
Где сейчас место «Динамо» на этой футбольной карте Украины? К сожалению, ответа нет. - И это главное .
dyryavo_s_dnepra
Уже даже фганков тголит киевское дерьнамо))) серж пир, лаеда, жека, зпорт, где вы дегьнамовские ублюдки?)))