Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 15 вересня 2019, 09:26
11223
15

Олександрія обіграла Дніпро-1 та піднялася на другу позицію

Перед стартом у груповому турнірі Ліги Європи олександрійці здобули перемогу на внутрішній арені

| Оновлено 15 вересня 2019, 09:26
11223
15
Олександрія обіграла Дніпро-1 та піднялася на другу позицію
twitter.com/fco1948

Матч проти «Дніпра-1» розглядався шанувальниками олександрійського клубу через призму старту «оленів» в груповому турнірі Ліги Європи, який відбудеться вже наступного тижня. Та й перемога в сьогоднішньому поєдинку дозволяла олександрійцям хоча б на деякий час піднятися на другу позицію турнірної таблиці. Але і дніпряни, які в минулому турі перервали свою чотирьохматчеву безвиграшну серію, приїхали в Олександрію за позитивним результатом.

Перший тайм пройшов під диктовку господарів поля. Двічі рахунок міг відкривати Олексій Довгий, але до перерви зробити це у гравця «Олександрії» не вийшло. У першому епізоді Довгий замкнув навіс з кутового і м'яч пролетів поруч з рамкою, а потім після його удару головою Юрчук перевів м'яч в штангу. Відзначимо активну гру на лівому фланзі олександрійців Дениса Мірошниченка, який проводив 150-й матч в еліті українського футболу. Дніпряни ж в першій половині зустрічі практично не загрожували воротам Юрія Паньківа.

На початку другого тайму олександрійці продовжили насідати на штрафну суперників, і після навісу з кутового Бухал потрапив в поперечину. А на 54-й хвилині фатальною для гостей стала помилка Лопирьонка. Після навісу з флангу захисник «Дніпра-1» скинув м'яч під удар Довгому, який без перешкод розстріляв ворота. І тільки після цього дніпряни почали проявляти активність в атаці. Перший удар в площину воріт ними було завдано лише на 60-й хвилині: таке досягнення належало Кравченку, який пробив в руки Паньківу.

Але олександрійці не збиралися зупинятися на досягнутому. Атаки господарів поля виглядали більш обдуманими, і одна з них завершилася точним ударом Сітала, який в куті штрафного обіграв опонента і відправив м'яч під поперечину. За час, що залишився, спроби «Дніпра-1» розпечатати ворота олександрійців до успіху не привели. Міг це зробити Кравченко, але з перспективного штрафного півзахисник пробив неточно.

«Олександрія» здобула впевнену перемогу і піднялася на другу позицію в турнірній таблиці. Цілком можливо, команда Володимира Шарана там і залишиться після цього туру, адже «Зоря» та «Десна», які можуть обійти олександрійців, грають з «Шахтарем» і «Динамо» відповідно. Крім того, олександрійці перервали свою домашню пропускну серію, яка тривала з 15-го вересня минулого року.

У наступному турі «Олександрія» на виїзді зустрінеться з «Колосом», а «Дніпро-1» буде приймати «Карпати».

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Олександрія» - «Дніпро-1» - 2:0

Олексій Довгий (54), Артем Сітало (77)

Максим Третьяков (42), Дмитро Гречишкін (71) - Сергій Булеца (74)

«Олександрія»: Юрій Паньків - Валерій Лучкевич, Каспарс Дубра, Гліб Бухал, Денис Мирошниченко - Євген Банада, Дмитро Гречишкін, Олексій Довгий (Кирило Ковалець, 64) - Дмитро Шастал (Максим Задерака, 75), Денис Безбородько (Артем Сітало, 46), Максим Третьяков

«Дніпро-1»: Валерій Юрчук - Максим Лопирьонок, Папа Гуйє (Сергій Булеца, 72), Сергій Логінов - Олексій Чичиков, Юрій Вакулко, Сергій Кравченко, Владислав Шаповал - Дмитро Коркішко (Олександр Сніжко, 46), Олександр Назаренко - Станіслав Куліш (Владислав Супряга, 67)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

КСК «Ніка» (Олександрія)

ОЛЕКСАНДРІЯ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 5
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Двореченец
Щодо Дніпра-1 . Ще по грі з Колосом було помітно, що у центрі поля величезна дира в півзахисті. Гравці Колоса по двоє виходили в атаку, а навколо на 10 метрів нікого немає. Сьогодні Олександрія, маючи вищий клас гравців у порівнянні з Колосом, перемогла такій Дніпро при поганий грі. Одна справа, коли грають у пердиві, інша - вища лига, навіть така, як зараз. У Дніпра немає тактики на гру від оборони. На одних атаках не виїдеш - Зоря сьогодні це наочно продемонструвала.
korrektno
Розчаровує Дніпро-1.Нема пропозицій для атаки, командного руху на атаку. Гравці запрограмовані на легкі поперечні паси та назад, а атакуючі гравці мало пропонують для продовження. Деякі придбання більше думають про власний вигляд, а не про командну користь (Коркішко), деякі не вважають за потрібне напружуватись і дефілірують по полю (Булеца), багатьом не вистачає класу та фізичної стійкості. Але, при наполегливості в тренуваннях та на полі покращення можливе (доведено Рамосом).
Forward_dd
2 часа из жизни впустую, на Днепр такие надежды были, где делся весь их потенциал, вообще непонятно. Алекасандрия тоже дно, ни культуры паса ни рисунка игры
ukrop45
Михайленко це той же Хацкевич, Михайличенко, одного поля ягоди. Те що вони роблять на полі, це що завгодно, тільки е футбол, як гра, не футбол для глядачів.
Kevko
Днепр: игра не поставлена ни в атаке, ни в обороне. Такое впечатление, что футболисты уже просто бояться играть в футбол. Медленно, безвольно, поперечные перепасовки, молодые вообще растворились... Все больше и больше вопросов к качеству тренерской работы Михайленко
digsum
Еще весной в кубковом матче с Шахтером видно, что игры у команды Днепр-1 нет. На своем поле вышли и отбивались все 90 минут. Уровень тренера ниже уровня игроков.
ll_pogulianka_ll
Шо за нерви?Це ж не той "Дніпро" не справжній...