Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7529
3

Олександрія – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Переможець першої в історії офіційної зустрічі команд закріпиться у топ-6

Олександрія – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1
Поєдинком «Олександрія» – «Дніпро-1» відкривається програма сьомого туру української Прем'єр-ліги. В турнірній таблиці суперників розділяє лише одне очко, і розташувалися вони зовсім поруч: «містяни» на четвертій сходинці, а дніпряни на шостій. Отже, боротьба буде за шість очок, переможець закріпиться у топ-6, переможений має всі шанси залишити верхню «шістку».
 
Виступ «Олександрії» в нинішньому чемпіонаті відзначається нестабільністю, перемоги чергуються необов’язковими поразками. Особливо дошкуляють помилки в обороні: за кількістю пропущених м’ячів команда Володимира Шарана поступається лише «Львову» і «Олімпіку». Тоді як в попередніх чемпіонатах саме гра в обороні була одним з козирів олександрійців.
 
В минулому турі «жовто-чорні» на виїзді здобули перемогу (1:0) над полтавською «Ворсклою».  На початку зустрічі переможний гол забив Дмитро Шастал, а голкіпер Андрій Паньків вперше в сезоні зумів зберегти ворота «сухими». Можливо, ця гра в Полтаві стане переламною для «Олександрії», і в неї більше не буде провалів як в матчі з «Десною», адже незабаром старт у груповому етапі Ліги Європи.
 
Дніпряни, які впродовж чотирьох матчів не могли здобути перемогу, нарешті в минулому турі взяли три очки в грі з «Колосом» (2:1). Легкою перемогу «Дніпра-1» не назвеш, лише в компенсований арбітром час Ігор Когут приніс три очки своїй команді. Поступово «спортклубівці» адаптуються до вимог елітного дивізіону, хоча сама гра ще далека від ідеалу, проблеми є як в захисті, так і нападі.
 
Під час перерви, викликаної матчами збірних України, дніпряни без збірників Булеци і Батагова провели спаринг проти «Маріуполя». У цій грі Дмитро Михайленко перевірив найближчий резерв команди та футболістів, які мали меншу ігрову практику, зокрема Кобахідзе, Сніжка, Бєляєва. Безкомпромісний поєдинок завершився перемогою азовців (3:2). Схоже, що перемоги дніпряни залишили для офіційних матчів.
 
Щодо кадрової ситуації напередодні гри в Олександрії, у «Дніпра-1» пропускає матч Ігор Когут через дискваліфікацію. Також досі травмований Владислав Супряга, його участь у поєдинку під питанням. Проте є й добрі новини з лазарету: відновився Максим Лопирьонок, який вже зіграв у контрольному поєдинку проти «Маріуполя».
 
В офіційних матчах суперники ще не зустрічались, тож історія їх зустрічей починається з «чистого аркуша». У складі «Олександрії» раніше виступав форвард дніпрян Станіслав Куліш, тож для нього ця гра буде особливою. Фаворитами є господарі поля, однак «Дніпро-1» ще не знає поразок на виїзді в цьому сезоні, обидва матчі дніпрян в гостях завершувались внічию з однаковим рахунком 1:1.
 
Орієнтовні склади:
 
«Олександрія»: Паньків – Пашаєв, Бухал, Дубра, Лучкевич, Третьяков, Гречишкін, Банада, Ковалець, Задерака, Сітало.
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Польовий, Логінов, Лопирьонок, Романюк, Вакулко, Кравченко, Назаренко, Булеца, Чичиков, Куліш.
14 вересня, субота
«Олександрія» – «Дніпро-1»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»
Футбол | 26 квітня 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»

Коуч збірної України U-19 розповів про юних гравців, які виїхали за кордон

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Станислав Иванов
0:0 шо тут говорить...
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил