Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
10653
1

Тайсон Ф'юрі – Отто Валлін. Прогноз і анонс на бій

Напередодні бою з Уайлдером Циганський король вийде на ринг проти шведа

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
10653
1
Тайсон Ф'юрі – Отто Валлін. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Ф'юрі та Валлін
14 вересня в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena скандально відомий британський боксер Тайсон Ф'юрі (28–0–1, 20 KO) проведе бій проти непереможного шведа Отто Валліна (20–0, 1 NC, 13 KO). Всесвітня боксерська рада вирішила на цей поєдинок виставити унікальний пояс WBC Maya. Початок бою очікується не раніше 06:00 ранку в ніч на неділю за київським часом.
 
Бекграунд
 
31-річний Тайсон Ф'юрі відомий як боксер, який перервав гегемонію Володимира Кличка у суперважкому дивізіоні. У листопаді 2015 роки йому вдалося перемогти українського чемпіона за очками. Потім Ф'юрі мав проблеми, пов'язані з депресією, наркотиками, відмовився від бою-реваншу та втратив чемпіонські пояси.
 
1 грудня 2018 року в складному поєдинку Тайсона Ф'юрі і Деонтея Вайлдера була зафіксована рідкісна для боксу нічия. Експерти та публіка зажадали повторного бою, і промоутери, нарешті, зуміли домовитися на 2020 рік відразу про два бої між ними. У червні Ф'юрі вже в другому раунді нокаутував німця Тома Шварца, тепер же Циганський король проведе ще один розминку поєдинком проти шведа Отто Валліна.
 
33-річний швед Отто Валлін має 20 перемог на профі-рингу над маловідомими опонентами. З відомих імен його суперників можна назвати лише шведа Адріана Граната. Валлін лише одного разу бився в США. У квітні цього року він вийшов на ринг в Атлантік Сіті проти американця Ніка Кіснера, але дебют за океаном вийшов змазаним. В середині раунду бійці зіткнулися головами, Кіснер отримав розсічення над оком. У підсумку поєдинок був зупинений за рішенням лікаря після першого ж раунду і був визнаний таким, що не відбувся. І тепер має бути друга спроба підкорити Америку, але вже проти вкрай сильного опонента з топ-5 світових рейтингів.
 

Цитати перед боєм
 
Тайсон Ф'юрі: «Я ніколи не недооцінюю суперника. Я до кожного бійця ставлюся з максимальною повагою. Навіть якщо я буду битися проти хлопця з 20 поразками в 20 боях, я буду тренуватися так, немов у нього серія з 20 перемог нокаутом. У мене ніколи не виникає проблем з підготовкою. До бою з Валліном я готувався так само ретельно, як і до поєдинку з Уайлдером. Аналогічним чином я тренуюся для зустрічі з будь-яким суперником. Я не дивлюся на Валліна зверхньо.
 
Я провів у США п'ять тижнів тренувань. Перед цим я два тижні працював в Іспанії. А до цього ще два тижні тренувався вдома. Я так само сильний, як і завжди. Я відчуваю себе підтягнутим і дуже точним. У залі ми працювали над різними речами. Валлін – високий, він лівша, який діє від оборони. Такі опоненти завжди стають випробуванням. Але я ніколи не стикався з викликами, які не зміг би подолати».
 
Отто Валлін: «Я б сказав, що Тайсон – кращий в дивізіоні. Він кращий, тому що побив Кличка, скинув його з престолу, і, як на мене, він переміг Вайлдера. Так що так, я б сказав, що він кращий. Він великий хлопець і добре використовує свої розміри. У зв'язку з цим він робить багато різних речей: намагається залізти в твою голову, стає в лівшу, правшу, багато фінтить, тому він і відрізняється від інших хлопців. Це те, що він робить краще за всіх, це робить його особливим. Неможливо підібрати схожих спаринг-партнерів. Він абсолютно унікальний. Я спарингував з багатьма хлопцями, кожен привносить щось своє, але немає сенсу шукати одну людину, у якої є все.
 
Думаю, що Ф'юрі – кращий хлопець тут, незалежно від того, має він титул чи ні. Мій покійний батько свого часу дзвонив мені і говорив: «О, я знову подивився бій Тайсона Ф'юрі, і я впевнений, що ти можеш побити його. Ти повинен довіряти мені. Поки ти рухаєшся, ти можеш побити його». Я не можу дозволити йому забратися в мою голову. Коли він починає відчувати себе комфортно, він говорить з тобою, вибиває тебе з геймплану. Думаю, я добре до цього підготовлений. Я знаю, що до чого, я стежив за ним не один рік».
 
Церемонія зважування
 

Тайсон Ф'юрі показав на вагах 254,4 фунта (115,39 кг), а Отто Валлін важить 236 фунтів (107,05 кг). Боксери не надто дружелюбно поговорили під час дуелі поглядів. Ф'юрі знаходився на церемонії в масці, яка використовується рестлерами мексиканського стилю, так званій лучі лібре.

Прогноз і анонс на бій
 
Ф'юрі не збирається недооцінювати свого суперника. Хоча у Отто Валліна і немає поразок, поєдинок для нього стане вкрай серйозним випробуванням проти елітного бійця суперважкої категорії. Поступаючись у зрості 9 см, а в розмаху рук 18 см, швед не зможе часто підходити до суперника на дистанцію удару. Припустимо, що Ф'юрі своїм нестандартним стилем ведення бою повинен вимотати суперника та завершити поєдинок достроково нокаутом в середині 12-раундового бою.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Тайсона Ф'юрі.
Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 7
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Ото Валенок. Перемагає суперників без ударів
9:00 хвилина відео
youtube.com/watch?v=ExcTFvLLyqU