Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 вересня 2019, 12:08
9892
2

Ф’юрі б'є мішків, готуючись до Вайлдера. Це може спрацювати

Лев Кравців, про те, як Ф’юрі підбирається до реваншу з Вайлдером

| Оновлено 14 вересня 2019, 12:08
9892
2
Ф’юрі б'є мішків, готуючись до Вайлдера. Це може спрацювати
Boxing Scene

Тайсон Ф’юрі повертається в ринг після майже трьох місяців від свого останнього бою. У суперниках Отто Валлін - настільки ж невідомий боксер, як і попередній, Том Шварц. Деонтей Вайлдер, з яким британець обов'язково зустрінеться в 2020-му, сміється з вибору опонентів, але, здається, у Ф’юрі та його команди є план. Він може спрацювати на руку британцеві.

Навіщо виходити в ринг так часто?

Такого темпу в поєдинках від Ф’юрі не було давно. Настільки ж часто Тайсон виходив у ринг лише на старті кар'єри. Перейшовши в профі в 2008, вже в 2009 британець провів дев'ять поєдинків. Всі, звичайно ж, виграв.

Ставши більш відомим, Тайсон не піднімався в ринг так часто і ось, після першого в кар'єрі не позитивного для себе результату, британець вмикнувся не по-дитячому: підписав контракт з Арумом та DAZN, і проводить другий бій за три місяці. Навіщо?

По-перше, Ф’юрі намагається завоювати американський ринок. На батьківщині на нього завжди прийде подивитися повний стадіон, а в США стати улюбленцем для британця - складне завдання. Тому Тайсон заграє з публікою: виходить на бій в стилі Аполло Кріда, веселиться на прес-конференціях, і швидко вирубає суперника.

По-друге, Тайсон точно хоче бути свіжішим за себе, версії бою з Вайлдером. Там він, в основному, успішно ухилявся від одноманітного на його фоні суперника, але припустився двох помилок. У боях з Деонтеєм це протипоказано на всі сто, тому в реванші Фьюри збирається не падати, а кружляти всі раунди. Для цього треба бути в тонусі.

Врешті-решт, Шварц і Валлін (особливо, другий), схожі по габаритах з Вайлдером, а ще у них майже стовідсотковий рекорд по нокаутах та жодної поразки. Молоді, голодні, з ударом. Чого ще треба? Том зі своїм завданням тотального тиску і перевірки не впорався. Можливо, впорається Отто.

У Валліна є шанс?

Навряд чи. Він не бився ні з ким серйозним, а в США приїжджав всього один раз - бій було визнано таким, що не відбувся. Чи правий Вайлдер, який проведе реванш з Ортісом, в тому, що Ф’юрі лупцює мішків? Швидше так, ніж ні. Що Валлін, що Шварц зобов'язані ставати легкою прогулянкою для Тайсона.

Boxing Scene. Отто Валлін

З іншого боку, тут точно проглядається план: битися з великими хлопцями з ударом, не застоюватись та максимально готуватися до реваншу. Особливо, якщо враховувати, що Ф’юрі планує вийти ще раз в ринг у грудні.

Як готується до реваншу Вайлдер, незрозуміло. Ортіс - зовсім не Ф’юрі у кожному з компонентів. Плюс, Луїс явно втратив з їхньої останньої зустрічі, і цього разу бій для Деонтея може виявитися меншим випробуванням. Чий план спрацює, побачимо вже навесні 2020.

Навіщо дивитися цей поєдинок?

Як мінімум, тому, що це Ф’юрі. Нас може дратувати Тайсон своїм базіканням та витівками, а може цим же подобатись. Ви можете любити його стиль ведення бою, а можете вважати його боягузом, але відмовитися від того, що Ф’юрі робить суцільне шоу з моменту оголошення бою, не вийде.

Британець куражиться від того, що на нього дивляться, веселиться на фотосесіях і під час бою, намагається загравати з публікою та вмикати Алі, з яким Боб Арум його порівнює. Останнім часом Ф’юрі є зовсім не нудним боксером, і в поєдинку з таким суперником покаже себе на все сто - можете бути впевненими. Заради цього варто встати раніше та подивитися бокс.

P.S. Поєдинок Тайсон Ф'юрі - Отто Валллін відбудеться в ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі
Бокс | 23 квітня 2024, 16:07 0
Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі

18 травня Олександр у будь-якому разі проведе чемпіонський поєдинок

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akella_147
Обычная практика, перед боем с топом, размяться на мешке, хотя как я хочу, чтобы этого цыгана уронили
Петро
Цигун боец