Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 14 вересня 2019, 11:11
2148
0

Яким буде перший тур Української хокейної ліги

Матч-відкриття, зустріч переможців з аутсайдерами і президент київського клубу в воротах

| Оновлено 14 вересня 2019, 11:11
2148
0
Яким буде перший тур Української хокейної ліги

У суботу, 14 вересня, матчем між донецьким Донбасом і херсонським Дніпром на льодовій арені Альтаїр (Дружківка, Донеччина) розпочнеться 28-й чемпіонат України з хокею серед чоловіків. Початок матчу о 19:30.

Всього п'ять днів тому «Донбас» здобув перемогу на Donbass Open Cup 2019 і повернув собі домашній трофей. А кілька тижнів раніше донеччани взяли участь в Kremenchuk Open Cup, де в матчі за головний трофей поступилися господарям турніру.
 
Матч з Дніпром обіцяє бути дуже насиченим, адже обидві команди вже зустрічалися на товариському в матчі в Кременчуці. Херсонський «Дніпро» посів третє місце, а «Донбас» друге. Варто нагадати, що саме ці дві команди в минулому сезоні боролися за головний приз чемпіонату. Можна тільки уявити яке загострення пристрастей буде на арені «Альтаїр» в Дружківці.
 
Варто відзначити, що в заявці ХК «Дніпро» немає гравців збірної України Дениса Петрухна, Сергія Бабинця і Романа Благого, які раніше тренувалися з командою. Незважаючи на це, в херсонську команду увійшли 12 легіонерів.
 
У другому матчі першого туру зустрінуться переможець Kremenchuk Open Cup 2019 - «Кременчук», і поки не обігравший жодного суперника в товариських матчах ХК «Білий Барс». Початок 15 вересня о 12:30.
 
Незважаючи на різну фізичну підготовку команд, спостерігати за матчем буде не менш цікаво. «Білий Барс» під час Кremenchuk Open Cup показав глядачеві, що вони грають «до останньої хвилини». А гравці команд-суперниць не раз відзначали в своїх інтерв'ю, що їм дуже цікаво грати з молодими хлопцями з «Білого Барса».
 
Третій матч першого туру пройде на арені «Шаллет» в Києві. На льоду зустрінуться МХК «Динамо» і «Крижані Вовки». Можливо, глядачів чекає сюрприз і в воротах «Крижаних Вовків» з'явиться президент клубу - Андрій Хапко. Також хочеться відзначити, що у «Вовків» новий тренер - Руслан Борисенко. Що ж стосується МХК «Динамо», в їх складі продовжує грати Микита Олійник, який продовжив контракт з клубом на сезон 2019/20. Біло-сині активно підписували нових гравців, але не взяли участі в жодному товариському матчі. Але вже цієї неділі у нас буде можливість подивитися на фізичну форму харків'ян.
 
Матч відбудеться в Києві на арені «Шаллет» о 12:45 15 вересня.
 
УХЛ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плей-оф НХЛ. Буде сьомий матч. Торонто знову обіграв Бостон
Хокей | 03 травня 2024, 09:32 3
Плей-оф НХЛ. Буде сьомий матч. Торонто знову обіграв Бостон

Кленові не здаються у першому раунді

«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію
Війна | 04 травня 2024, 15:42 22
«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.