Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
4494
0

Фіорентина – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Серії А

Чинний чемпіон Італії їде в гості до Флоренції

Фіорентина – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Серії А
Tribunnews.com
Після паузи на матчі національних збірних чемпіонат Італії відновиться поєдинком третього туру між «Фіорентиною» і «Ювентусом».
 
«Ювентус» традиційно потужно стартував в чемпіонаті з позиції результату. Але те, як були здобуті перемоги над «Пармою» та «Наполі» викликають питання по ігровій формі команди. «Парма» була обіграна з мінімальним рахунком (1:0), а з «Наполі» трапився цікавий поєдинок. На домашньому полі туринці вигравали з рахунком 3:0 до середини другого тайму, але ледь не втратили перемогу, адже неаполітанці відігралися. Втім завдяки автоголу від Кулібалі «Юве» таки здобув перемогу (4:3). Але кожен з цих матчів не назвеш впевненим для «б'янконері».
 
Команду очолив Мауріціо Саррі, але провести офіційний матч біля керма так і не вдалося. Завзятий курець Саррі пропустив ігри через пневмонію. Зараз тренер вилікувався і в матчі у Флоренції варто очікувати його на тренерському містку. Матч з «Наполі» показав слабкості «Ювентуса». Влітку клуб придбав одну з головних молодих зірок світу - Маттейса де Лігта, але в грі з неаполітанцами він мав розгублений вигляд. Футболістові доведеться ще адаптуватися в чемпіонаті Італії. М'якшу адаптацію міг забезпечити партнеру головний захисник команди Джорджо К'єлліні, але він порвав хрести і вибув на півроку. Це серйозна втрата для «Юве». Але за класом виконавців це не повинно критично позначитися для команди, принаймні у внутрішньому чемпіонаті.
 
«Фіорентина» на старті сезону виявилася на позиціях аутсайдера. Підопічні Вінченцо Монтелли в першому турі вдома грали з «Наполі». Що цікаво, «фіалки» зіграли з неаполитанцами з таким же рахунком, що і «Юве». Правда в цій грі переміг «Наполі» (4:3). У другому турі команда Монтелли на виїзді поступилася «Дженоа» (1:2). Незважаючи на поразки, в обох матчах футболісти «Фіорентини» продемонстрували змістовний футбол, тому підйом команди з дна турнірної таблиці - питання часу. «Фіалкам» не пощастило з календарем на початку чемпіонату, але далі вони повинні вирулити на більш прийнятні позиції.
 
У минулому сезоні «Юве» двічі обігрував «Фіорентину». Цікаво, що гру у Флоренції «б'янконері» забрали набагато впевненіше (3:0), ніж домашній матч (2:1).
 
«Ювентус» фаворит і в цей раз. Туринський клуб може втратити очки, тільки якщо сам придумає собі проблеми.
 
Орієнтовні склади:
 
«Фіорентина»: Драговський, Лірола, Песселла, Міленкович, Дальберт, Бадель, Кастровіллі, Пулгар, К'єза, Боатенг, Рібері.
 
«Ювентус»: Щенсний, Даніло, Де Лігт, Бонуччі, Сандро, П'яніч, Хедіра, Матюїді, Коста, Ігуаїн, Роналду.

14 вересня, субота

«Фіорентина» — «Ювентус»
Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». 16:00
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.