Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2019, 09:45
16542
14

Ігор БЄЛАНОВ: «Незрозуміло, чому виник конфлікт в Динамо»

Колишній нападник київського клубу вважає, що гравці повинні підтримати Олексія Михайличенка

| Оновлено 12 вересня 2019, 09:45
16542
14
Ігор БЄЛАНОВ: «Незрозуміло, чому виник конфлікт в Динамо»
Sport.ua. Ігор Бєланов

58-річний екс-форвард «Динамо» Ігор Бєланов поділився думкою про поточну ситуацію в київському клубі і про відносини головного тренера Олексія Михайличенка з гравцями.

«Зараз незрозуміло, чому виник конфлікт в київському «Динамо». Молодь нібито проявила невдоволення на адресу Олексія Михайличенка з приводу наявних навантажень і роботи над витривалістю. Подібні речі вважаю неприпустимими. Коли я був гравцем «Динамо», тодішній його склад дуже багато зробив і для клубу, і для збірної. Ми в ту пору багато чого вигравали, творили історію столичного клубу. Але щоб сказати Валерію Васильовичу Лобановському, що важко займатися «фізикою» — ні, такого не було! Скажу більше: навіть думок таких не виникало! І якщо у нинішньої динамівської молоді проявляється невдоволення тренувальним процесом, то ви мене вибачте — це нікуди не годиться! Який приклад такі футболісти подають іншим? Питається: хіба вони не знали, куди йшли або розраховували в «Динамо» на щось інше? Це футбол, і по-іншому в ньому не буває.

Чому команда з середини 80-х і до початку 90-х заганяла всіх підряд? Та тому, що у її гравців було все в порядку з регулярними заняттями «фізикою». Ми працювали до сьомого поту в горах, бувало, що й блювали після тренувань. А все тому, щоб виходячи на поле, не ганьбити себе перед уболівальниками. Нинішня молодь «Динамо» повинна не висловлювати претензії до головного тренера, а навпаки — підтримати його. Мовчки виконуючи всі тренерські рекомендації і вимоги. Я ще розумію, якби про невдоволення щось говорили іноземці. Але виявляється, що це роблять якраз наші гравці. Важко зрозуміти, чому вони можуть бути незадоволені. Так і хочеться сказати: хлопці, ви зробіть хоча б що-небудь в житті, а вже потім розповідайте, чим задоволені, а чим — ні.

Олексій Михайличенко як тренер пройшов дуже хорошу школу. Але такого, щоб все виходило саме по собі і миттєво, не буває. Не все одразу! У Лобановського теж не все виходило. Так, були поразки і невдачі, але тим не менш, ми потихеньку йшли до наміченої мети. І ніхто з нас не міг підійти до Валерія Васильовича і висловити претензію: мовляв, ви мене заганяли. Як би нам не було важко, але виду ми не показували - терпіли. Пам'ятається, коли я тільки перейшов з «Чорноморця» в «Динамо», під час пробіжок завжди приходив до фінішу останнім. Але потім пройшло з півроку, і тест Купера я пробігав уже в серединці. Я хотів чогось досягти і до цього прагнув. Чого щиро бажаю і нинішньої динамівської команді», — зазначив Бєланов.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Viktor Zhdanov
Судя по всему, отношение игроков к ФК Динамо Киев, к истории клуба и к болельщикам просто наплевательское. Трёхмесячный отпуск, незаработанные большие деньги и низкая самодисциплина - результат нынешних проблем. Вот только не совсем понятно: зачем талантливых и желающих играть за Динамо игроков отправляют в аренду, да и вовсе стараются от них избавиться?!
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
А яка там "молодеж"? Миколенко і Циганков (з натяжкою)? Інша молодь або в дублі, або в аренді.
Robert Monroe
А кто сказал, что в Динамо конфликт - какой-то балабол?
Miroslav Scherbina
Мне интересно, а игроки Реала, Барселоны, Манчестер-сити тоже рыгают? И про зажравшесть. Авторы таких комментариев продолжают ездить на жигулях и пользоваться деревянными счетами и настольным телефоном вместо компьютера и интернета? Не зажрались ли в современном мире, что находят время на комменты?
Pavlo
В каком-то смысле Белонов прав, не дело молодых футболистов предбявлять претензии тренеру.
Но ведь и их понять можно. Беланов ведь не межде матчами по горам бегал. Это делалось на предсезонной подготовке. Как оказалось Хацкевич физику команды за два месяцв подготовку тупо провалил. А Михайличенко захотел это за пару недель все нагнать. Это как дрыщ, который первый раз пришел в зал и тягает все подряд. А на следующий день тупо встать не может. Михайличенко своими гтангами только хуже сделал, и печально что он не сиог этого предугадать.
Кум Кума
Де новина шо тренерський штаб з гравцями зустрились з Динамо Київ
lenares85
Есть охрана труда , то работодатель не должен предоставлять ту работу которая вредит здоровью, рыгали как написал, и справедливо молодежь высказала претензии, тут значит их нужно или перевести в дубль где меньше нагрузки, но вредить здоровью молодых игроков не имели право.
Павел Рева
"Молодежь якобы проявила недовольство " - а теперь подробней пожалуйста, "проявила" или "якобы". Потому, из-за одного слова совершенно разный смысл вырисовывается.
Но в целом, слова великого футболиста, в истории Динамо, Игоря Беланова "В бытность мою игроком Динамо", "Мы в ту пору много чего выигрывали", очень напоминает, слова другого великого футболиста, в истории Динамо, который тоже очень много "Я" говорил.
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил