Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2019, 16:22
36185
54

Ігор ЦИГАНИК: «Гравці Динамо висловили претензії тренерському штабу»

За словами журналіста, багато гравців незадоволені тактикою Михайличенко

| Оновлено 06 вересня 2019, 16:22
36185
54
Ігор ЦИГАНИК: «Гравці Динамо висловили претензії тренерському штабу»
ФК Динамо Київ
Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів про ситуацію в київському «Динамо»:
 
«Те, як команда зіграла у другому таймі з «Зорею» – ні в які ворота не лізе. Після гри в роздягальні команди була досить серйозна розмова між футболістами та тренерським штабом. Було все непросто. І я знаю точно, що деякі футболісти висловили претензії тренерському штабу в тому, що вони не розуміють, як готуються до поєдинків і що від них вимагає тренер. Тобто, якщо раніше, при попередньому тренері Хацкевичі, від них була потрібна одна гра, то зараз перед ними стоять зовсім інші вимоги.
 
Михайличенко зовсім по-іншому будує гру: вихід з оборони через довгу передачу. Потрібно підбігати та діставати цей м'яч. А для цього потрібно бути функціонально готовим. Зараз в «Динамо» йде робота над фізикою. І як раз той провал у другому таймі з «Зорею» пов'язаний з тим, що команда грала на фоні великих фізичних навантажень. Але самим футболістам на даному етапі потрібно переучуватися, і поки їм не вдається знайти спільної думки з головним тренером щодо того, що вони повинні робити.

Михайличенко – апологет тактики Лобановського. Він вимагає, щоб перехід з оборони в атаку був за рахунок довгої передачі. Це повинен бути швидкий перехід, ніякого контролю м'яча. На вихід з оборони є один пас. Це все має на увазі дуже великий обсяг роботи, і незрозуміло, чи зможе це все команда виконувати, чи готові футболісти функціонально. Ось цей дисбаланс і виливається в результат, який у команди є зараз. Наскільки мені вдалося дізнатися, серед гравців досить багато незадоволених тим, яку гру зараз будує Михайличенко».
 

Джерело Циганик LIVE
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 16 квітня 2024, 12:50 1
Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує топовий поєдинок у головному клубному єврокубку

Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру
Футбол | 16 квітня 2024, 11:50 9
Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру

Олексій Сливченко пропонує згадати найбільш резонансні історії дивацтв люксембуржця

Коментарі 54
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ano
"На выход из обороны есть один пас". Это, конечно, хорошо. Атака получается стремительная, соперник не успевает организовать оборону. Опять таки, меньше пасов - меньше шансов сделать ошибку. А тут всего 1 пас! Блестящая тактика. Но я предлагаю пойти дальше - убрать даже этот один шанс сделать ошибку. От своих ворот сразу бить по воротам соперника, без всяких пасов. Либо забьем, либо не забьем - вероятность гола 50 на 50!
George Abuladze
Хорошая тактика, значит воротарь выбивает мяч прямо к воротам противника, там уже стоит форвард Динамо - и спокойно переправляет мяч в ворота. Гениально!
Андрей Деко
Идиотская тактика, которая была логична в 70-х прошлого века!
zhyr
можна ще перемішати гравців по позиціям, що поломає супернику весь план на гру і він буде деморалізований
GeloN83
Михайличенко не розуміє, чи що?... Футболістам важко після клубів та гулянок, а він фізичне навантаження хоче... Просто звір який-то...
Юрий Карпенко
Ото тактика у Михайличенко, бей вперёд игра прийдёт)))
Istm
це такий мікроклімат в команді?
то шанси з'являються не лише в Зорі, а і в Десни, Олександрії і т.д.
Владимир Ярош
"Бей беги!" Болта надо подписывать!
olex68
А совесть у них есть , 5 последних игр извиняться перед болельщиками и делать вид что им стыдно за свою бездарную игру ? Видите ли они не понимают, как готовятся к поединкам и что от них требует тренер. Значит в первом тайме они еще понимали , а во втором перестали понимать . А Хацика значит они прекрасно понимали . Столько напонимали что просрали Лигу Чемпионов средненькому БРЮГГЕ , продавшему перед игрой с ДИНАМО своих лидеров . Представляю что было бы не продай бельгийцы лучших игроков . Идет 6-1 тур , а ДИНАМО уже в минусе по всем показателям от ШАХТЫ по очкам уже на 7-10 , забили на 10 мячей меньше и пропустив на 2 гола больше . Это хоть они понимают ?
Павел Рева
Бей вперед - игра придет.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Руслан Сиренко
Хм, так играли ж при хаце по другому и все просрали, хоть и обещали что все будет ок, что терь бунтовать то
vladimirpa12
кто не доволен--на выход!!!
Viktor Skeptic
Про яку гру говорить Циганик, там взагалі ніякої гри немає, і забудьте про Лобановського, то є геній своєї епохи, вчитися треба у Гвардіоли, Емері та подібних тренерів. Теперішня тактика і стратегія виглядають зовсім по іншому.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
довгий пас вперед, а там нехай вони єб-ся, як хочуть
zhyr
чому не спробувати гру в 5 форвардів? довгий
Kevko
"Штабу" нужно думать об эффективной тактике с учетом возможностей тех игроков, которые сейчас есть. Это единственно правильный подход к управлению командой в сложившейся ситуации
movkli
"бесединский футбол" им не нравится? им технарям с мячом бы повозиться в центре поля)))
turist86
"Михайличенко самодостатня людина. Його заслуги та титули говорять уже багато про що. Це легенда, це символ. Мало того, це символ відданості клубу «Динамо» Київ, який нікуди не бігав, який входив в усі ситуації, який був з клубом в радісні моменти і навпаки. Він буде працювати 24 години на добу, щоб відродити команду київського «Динамо»".
Ігор Суркіс 19.08.2019