Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2021, 19:09
4502
0

Німеччина завдала першої поразки Північній Ірландії у відборі на Євро

Команда Йоахима Лева очолила групу С відбіркового турніру Євро-2020

| Оновлено 16 червня 2021, 19:09
4502
0
Німеччина завдала першої поразки Північній Ірландії у відборі на Євро
twitter.com/NorthernIreland

Звучить трохи несподівано, але Німеччина завітала до лідера Групи С відбіркового турніру Євро-2020. Доводити правомірність своєї позиції північноірландцям належало в протистоянні з розлюченим суперником, котрий в минулу п'ятницю на своєму полі зазнав першої поразки в поточній кваліфікації. І «зелено-білі» розпочали зустріч з агресивного пресингу, який ледь не приніс результат. Обрізка Крооса привела до виходу Вашингтона один на один з Нойером, але голкіпер виручив свою команду.

У першому таймі на полі точилася рівна гра, і більш зоряні гості, які були знекровлені низкою травм футболістів, не могли похвалитися будь-якою перевагою над Північною Ірландією. Перед перервою господарі поля цілком могли відкрити рахунок, але Вашингтон не зумів відправити м'яч у ворота після прострілу Далласа. В атаці у відповідь вже Вернер з лінії воротарського не пробив голкіпера.

А на початку другого тайму Марсель Хальстенберг ефектним ударом відправив м'яч у ворота суперників. Футболісти Бундестіму, які відчули впевненість, провели ще кілька гострих атак, і тільки впевнена гра голкіпера «зелено-білих» зберегла інтригу в поєдинку. Ближче до кінця зустрічі темп гри впав. Німці помітно почали діяти на утримання рахунку, позбавивши північноірландців м'яча. Крапку в протистоянні поставив Серж Гнабрі, який з гострого кута відправив м'яч у ворота.

Після перемоги в Белфасті збірна Німеччини зрівнялася за очками з Північною Ірландією і завдяки додатковим показникам очолила групу С. У жовтні Північна Ірландія зіграє на виїзді з Нідерландами, а команда Йоахима Лева гостюватиме в Естонії.

Відбірковий турнір Євро-2020. Група С.

Північна Ірландія - Німеччина - 0:2

Марсель Хальстенберг (48), Серж Гнабрі (93)

Педді Макнейр (43), Джордж Севілл (55) - Серж Гнабрі (67)

Північна Ірландія: Бейлі Пікок-Фаррелл - Джамал Льюїс, Джонні Еванс, Крейг Кеткарт, Стюарт Даллас - Джордж Севілл (Джош Мадженніс, 70), Стівен Девіс, Педді Макнейр - Найал Макгінн (Гевін Уайт, 59), Конор Вашингтон (Кайл Лафферті, 83), Коррі Еванс

Німеччина: Мануель Нойер - Марсель Хальстенберг, Маттіас Гінтер (Джонатан Та, 40), Ніклас Зюле, Лукас Клостерманн - Тоні Кроос, Йосуа Кімміх, Юліан Брандт - Марко Ройс (Емре Джан, 85), Серж Гнабрі, Тімо Вернер (Кай Хаверц, 68)

Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)

Стадіон «Віндзор Парк» (Белфаст, Північна Ірландія)

ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ - НІМЕЧЧИНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.