Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 10 вересня 2019, 15:35
9174
0

Україна – Мальта. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021 U-21

Без права на помилку

| Оновлено 10 вересня 2019, 15:35
9174
0
Україна – Мальта. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021 U-21
УАФ
У вівторок, 10 вересня, свій другий матч у відборі до Євро-2021 серед молодіжних збірних проведуть команди України та Мальти.
 
«Жовто-сині» невдало розпочали відбірковий цикл, програвши вдома фінам (0:2). Українські футболісти створили велику кількість моментів, але не реалізували свої можливості. В той же час, допустивши грубі помилки в захисті, пропустили два м'ячі. 
 
Головний тренер молодіжки Руслан Ротань намагався внести корективи у гру замінами, проте це не принесло результату. Ось як прокоментував поєдинок сам керманич збірної України U-21:
 
«Стартові матчі нерідко проходять у такому ключі, коли ти маєш територіальну перевагу, створюєш моменти, але м’яч не йде у ворота. Це властиво молодим футболістам: не вистачає реалізації, майстерності. Трагедії з поразки ми не робимо, рухаємося у своєму напрямку. Я впевнений, що ми будемо ставати міцнішими. Після таких поразок команда стає сильнішою. Те, що ми вимагаємо від хлопців, вони виконують. Найголовніше, що є моментин, проблеми лише з реалізацією».
 
Звичайно, такий результат не міг задовольнити вболівальників, тим більше, що у стартовому складі вийшло п’ять чемпіонів світу, а Микола Шапаренко вже викликався до національної збірної. Відразу ж свій шмат критики отримав Руслан Ротань, в якого ще не має достатнього тренерського досвіду, лише минулого року він завершив свою ігрову кар’єру.
 
Напередодні гри з Мальтою сталися зміни у складі молодіжної збірної України. Залишив табір «молодіжки» Максим Луньов, який так і не зміг відновитись від травми, замість нього був довикликаний форвард «Колоса» Олег Кожушко. Також невідомо чи зможе допомогти команді Назарій Русин, який пропустив гру з Фінляндією через проблеми зі здоров’ям.
 
Мальтійці свою першу гру у відборі зіграли на виїзді проти Північної Ірландії, звідки привезли нульову нічию (0:0). Зрозуміло, що і у поєдинку проти України мальтійці намагатимуться «сушити» гру, а при можливості спіймати суперника на контратаці. Нагадаємо, що саме таким чином «доросла» збірна Мальти грала проти команди Андрія Шевченка два роки тому, тоді українці програли (0:1).
 
В цьому році збірна Мальти U-21 зіграла чотири поєдинки: виграла у Туркменістану (2:1), зіграла двічі внічию - зі збірними Боснії та Північної Ірландії, з однаковим рахунком 0:0. Також в пасиві мальтійців одна поразка від Косово (1:2). Як видно з результатів, суперник нашої збірної досить непоступливий, з організованим захистом, при нагоді може зіграти результативно. Тактика, яку використовує головний тренер мальтійців Сільвіо Велла, це класичне італійське катеначчо, тільки виконавці за класом поступаються «Скуадра Адзурри».
 
Тож нашим футболістам потрібно докласти зусиль щоб зламати оборону суперника, і бажано здобути перемогу з переконливим рахунком. А в іншому випадку, мабуть, доведеться робити кадрові висновки керівникам УАФ.
 
Орієнтовний склад збірної України U-21: Білик – Корнієнко, Чеберко, Бондар, Конопля, Шапаренко, Алібеков, Лєднєв, Вакула, Цітаїшвілі, Сікан.
10 вересня, вівторок
Україна — Мальта
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
УКРАЇНА  МАЛЬТА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 15:57 0
Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка

Поки подробиць не так вже й багато

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.