Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 вересня 2019, 13:57
4147
0

Даніїл МЕДВЕДЄВ: «Навіть в 70 років буду пам'ятати фінал з Надалем»

Російський тенісист прокоментував свою поразку

| Оновлено 09 вересня 2019, 13:57
4147
0
Даніїл МЕДВЕДЄВ: «Навіть в 70 років буду пам'ятати фінал з Надалем»
CincyTennis. Данилj Медведєв

Сьогодні вночі Даніїл Медведєв в драматичному п'ятисетовому фіналі US Open програв Рафаелю Надалю. Російський тенісист поділився враженнями від матчу:

«В першу чергу, хочу привітати Рафаеля з 19 титулами. Твій внесок в розвиток тенісу просто неоціненний.

У третьому сеті я думав, що зовсім скоро буду говорити промову, але потім налагодив гру, тому зустріч розтягнулася на п'ять партій. Хочу вибачитися перед уболівальниками, я негативно ставився до них на протязі всього турніру, але саме вони давали мені енергію і змушували рухатися далі. Я вдячний своїй команді, фанатам, батькам. Я завжди буду пам'ятати цей момент.

Надаль і його команда виконали чудову роботу. Після матчу на екрані показували всі «Шоломи» Рафаеля з першого по 19-й. Я думав: а що б вони показували в разі моєї перемоги? Внесок Надаля просто неоціненний. Мільйони людей дивляться на нього і хочуть займатися тенісом. Це здорово для нашого виду спорту.

Цей вечір назавжди залишиться в моїй пам'яті. Думаю, Рафа теж пам'ятає свій перший фінал «Шолому», хоча він його виграв, а я програв. Це був неймовірний матч, відмінна історія і приголомшливе літо. Навіть в 70 років я буду згадувати цей фінал.

Чи був у мене шанс перемогти? Мені не вистачило одного сету. За рахунку 4:5 у п'ятій партії в мене були брейк-пойнти. Цього я теж не забуду. Звичайно, зараз я засмучений, але в цілому я задоволений своєю грою протягом усього літа і US Open».

Олег Дідух Джерело: US Open
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.