Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
18114
9

Хабіб Нурмагомедов – Дастін Порьє. Прогноз і анонс на бій

Супербій відбудеться на турнірі UFC 242 в Абу-Дабі 7 вересня

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
18114
9
Хабіб Нурмагомедов – Дастін Порьє. Прогноз і анонс на бій
YouTube. Хабіб і Порьє
7 вересня в Абу-Дабі (Об'єднані Арабські Емірати) пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 242. У головному протистоянні шоу фанати ММА побачать бій між чемпіоном легкої ваги Хабібом Нурмагомедовим (27–0) з Росії та тимчасовим чемпіоном Дастіном Порьє з США (25–5, 1 NC).
 
Бекграунд
 
У непереможеного 30-річного Хабіба Нурмагомедова в активі 27 перемог (8 нокаутом, 9 сабмішном та 10 рішенням суддів). Чемпіонський пояс він завоював в бою проти Ела Яквінти в квітні 2018 року. За попереднім боєм Нурмагомедова проти ірландця Конора Макгрегора в жовтні 2018 року стежив увесь світ. Тоді Хабібу вдався переможний задушливий прийом в 4-му раунді, а за мить після бою він стрибнув через огорожу октагону на розборки в табір суперника. Був страшний скандал, росіянинові не було відразу вручено пояс, і йому довелося виплатити штраф у розмірі 0.5 млн доларів. Дискваліфікація Хабіба за бійку тривала 9 місяців, і тепер настав час захищати свій титул.
 
Кар'єра 30-річного американця Дастіна Порьє налічує 31 бій, в яких він здобув 25 перемог і зазнав 5 поразок. Порьє мріяв про титул з моменту дебюту в промоушні, який відбувся в 2011 році. Але поразки не давали йому піднятися в топ рейтингу. У 2014 році він програв Макгрегору, а в 2016-му протримався всього хвилину проти Майкла Джонсона. Потім через нелегальні удари його бій проти Альвареса був визнаний таким, що не відбувся. І, нарешті, завдяки серії з чотирьох перемог Порьє заслужив шанс на мрію. У квітні в бою за тимчасовий титул Порьє переміг Макса Холлоуея та отримав право на чемпіонський поєдинок проти Хабіба. 
 
 
Цитати перед боєм
 
Хабіб Нурмагомедов: «Що мені потрібно зараз? У мене є пояс, який я захистив. Я знаменитий, у мене є гроші. І багато людей запитують мене, чому я все ще тут. Але вони не розуміють одну річ: всередині мене горить вогонь. Я змагаюся все своє життя і хочу продовжувати робити це. Я також мотивований і хочу битися з кращими в світі.
 
Дастін Порьє – дуже непоступливий та важкий суперник. Я не хочу його недооцінювати. У нього за плечима багатий досвід. Але, коли я опинюся в клітці, то мій план буде полягати в тому, щоб його вимотати, а потім змусити постукати. Ось який у мене план».
 
Дастін Порьє: «Це велика подія. Це історія. Коли я вийду в октагон і поб'ю Хабіба, не повинно бути питань щодо того, чи є я найкращим легковаговиком UFC. Питання полягатиме в тому, чи є я найкращим легковаговиком в історії змішаних єдиноборств, враховуючи мою переможну серію. Макс Холлоуей, Ентоні Петтіс, Едді Альварес, Хабіб Нурмагомедов – перемоги над цими хлопцями в мейн-івентах стануть найкращою серією в історії легкого дивізіону.
 
Я вийду на бій та зупиню Хабіба. Я кращий легковаговик, який коли-небудь одягав рукавиці. Все дуже просто. Я почну своє правління. У цьому бою я буду незаперечним чемпіоном. З іншого боку, поєдинок проти Нурмагомедова дозволить мені вписати своє ім'я в історію. Завдяки перемозі я ввійду в пантеон найсильніших бійців ММА. Мені всього 30 років, я відчуваю, що мене ще чекають мої найкращі виступи. Це тільки початок мого царювання».
 
 
Прогноз на бій
 
Фаворитом бою вважається росіянин, його шанси виграти оцінюються приблизно в 70%. У стійці експерти віддають належне американцеві, який швидко переміщається та атакує. Для Хабіба буде помилкою битися у відкритій манері, допускаючи можливість контратаки суперника. На помості ж Нурмагомедов, рідними для якого є дзюдо і самбо, дуже хороший. Він може провести і больовий прийом, як з Макгрегором, а може й фінішувати суперника атакою. Порьє має чорний пояс з бразильського джиу-джитсу, але в партері у нього не буде впевненості, що він є кращим за опонента. Припустимо, що бій затягнеться до пізніх раундів, і росіянин переможе больовим прийомом (але є ймовірність й перемоги рішенням суддів).
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Нурмагомедова (сабмішном в пізніх раундах).
 
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andros
Где смотреть, подскажите
rugby1970
хабибу пора надеть хиджаб и - в пастухи ослиц!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andros
Любі друзі, поділіться, де дивитись будете
russol30
Ну я за Дастіна буду, він хоч рубиться класно і тримає удар, вже боротьба Хабіба надоїла)
garik83
Не понимаю шума вокруг этого хубабубы люлякебабовича!?Недорусский,недомусульм
tima fialko
Не вмієш боротися,проти Хабіба не виходи.Один прохід у ноги і прощавай Порьє.Як жаль що Хабібу не дали украінського громадянства-тепер славить "русский мир"