Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
|
3183
0

Німеччина — Нідерланди. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020

Господарі — фаворити, але гостям пора взятися за розум

Німеччина — Нідерланди. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2020
twitter.com/dfb_team_en
У п'ятницю, 6-го вересня, відбудеться черговий поєдинок групового етапу відбору на Євро-2020, в якому збірна Німеччини прийме національну команду Нідерландів.
 
У групі С склалася вельми цікава ситуація. Незважаючи на те, що в ній зібрані такі сильні команди, як Німеччина і Нідерланди, лідерство з 12-ма очками в активі захопила збірна... Північної Ірландії. Після чотирьох зіграних матчів Північна Ірландія набрала максимум залікових пунктів. На другому місці розташувалася Німеччина з 9-ма очками, щоправда, у неї всього три зіграних матчі. На третьому місці Нідерланди з 3-ма очками та двома проведеними матчами. Четверте і п'яте місця ділять Білорусь і Естонія, у кожної команди по 0 очок.
 
Незважаючи на поточне положення, Німеччина і Нідерланди продовжують залишатися фаворитами в боротьбі за перше і друге місце, але нідерландській команді терміново пора взятися за розум. Інакше нахабна Північна Ірландія цілком може її обскакати.
 
Але для цього Нідерландам потрібно обіграти німців, а зробити це на виїзді дуже непросто. Тим більше, що в поточному відборі збірна Німеччини забила 13 м'ячів, а пропустив всього 2. Втім, занадто серйозних суперників у команди Йоахіма Лева поки не було.
 
У будь-якому випадку, обом командам доведеться непросто. Нідерланди щосили чіплятимуться за очки, а німці націлені здобути четверту поспіль перемогу у відбірковому турнірі.
 
Букмекери вважають Німеччину фаворитом майбутнього протистояння, але не скидають з рахунків і Нідерланди. Коефіцієнт на перемогу господарів становить приблизно 2,04. На перемогу гостей дають 3,54. Нічия оцінюється коефіцієнтом 4.
 
Орієнтовні склади:
 
Німеччина: Нойер — Гінтер, Зюле, Та, Клостерманн, Кімміх, Кроос, Шульц, Ройс, Вернер, Гнабрі.
 
Нідерланди: Сіллессен — Думфріс, де Лігт, ван Дейк, Блінд, де Роон, де Йонг, Вейналдум, Бергвейн, Депай, Бабель.

6 вересня, п'ятниця

Німеччина — Нідерланди
Гамбург. Стадіон «Імтех Арена». 21:45
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр: Артур Діаш (Португалія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.