Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 листопада 2021, 15:01
3720
5

ДЕ ЛА ХОЙЯ: «Вважаю фаворитом Руїса, але не можна списувати Джошуа»

Глава Golden Boy Promotion – про майбутній реванш

| Оновлено 22 листопада 2021, 15:01
3720
5
ДЕ ЛА ХОЙЯ: «Вважаю фаворитом Руїса, але не можна списувати Джошуа»
Bad Left Hook. Оскар де ла Хойя
Відомий промоутер Оскар Де Ла Хойя поділився очікуваннями від реваншу між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі Енді Руїсом (33-1, 22 КО) і колишнім володарем титулів Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).
 
«Я думаю, що бій відбудеться. Звичайно, я вважаю фаворитом Енді Руїса. Я думаю, що він прорахував Джошуа, але Ентоні не можна списувати з рахунків. Він здатний скорегувати свій план на бій. Можливо, Джошуа повернеться в зал і скаже: «Давайте серйозно налаштуємося на бокс, а не на перетворення мене в знаменитість». Так що подивимося», - сказав Де Ла Хойя.
 
Нагадаємо, перший бій відбувся 1 червня в Нью-Йорку, Руїс переміг технічним нокаутом в сьомому раунді. Другий бій відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Джошуа не умеет держать на джебе маленьких боксеров, как это делал Владимир Кличко, поэтому Оскар прав. У Руиса куда больше шансов на победу, чем у Джошуа.
DKTheBest2
Да вынесет Джошуа эту случайность-Руиса в одни ворота.
JulikoB
Обычное зарабатывание денег. Печально, что спортивная мафия сделала боксеров абсолютно управляемыми. При желании Джошуа раздавит Руиса как клопа, а как написали сценарий мафиози, пойди угадай.
George Abuladze
Боюсь скорее вынесут качка недобоксера, ставлю на победу Руиса в первом раунде. Зажмет Джошуа у канатов, клинчевать тот вообще не умеет и вырубит запросто