Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 04 вересня 2019, 05:42
7719
5

Юрій САПРОНОВ: «Монфіс навчив Еліну кошачості та м'якості»

Екс-віце-президент ФТУ радіє виходу Світоліної в півфінал US Open

| Оновлено 04 вересня 2019, 05:42
7719
5
Юрій САПРОНОВ: «Монфіс навчив Еліну кошачості та м'якості»
Facebook. Юрій Сапронов та Еліна Світоліна
Колишній віце-президент Федерації тенісу України Юрій Сапронов прокоментував вихід Еліни Світоліної в півфінал US Open 2019:
 
«Українська тенісна королева Еліна Світоліна в п'ятий раз з п'яти матчів обіграла британку Йоханна Конту. Але. Це був чвертьфінал US Open! 6:4, 6:4! Класний теніс! Звичайно, обидві нервували, ставки дуже високі і грошові, і репутаціонні. Конта зручна по стилю для Еліни, але вона в прекрасній формі, працювала на корті чудово, на хорошій швидкості, дуже розумно.
 
Що я помітив нового у Еліни. Робота ніг стала іншою. В теніс грають ногами. У Світоліної ніколи не було проблем в роботі ніг і в стартовій швидкості. Саме стопі ми з її юнацтва приділяли багато уваги. Але зараз з'явилася якась кошачість, м'якість, пружність. Впевнений, це їй дав, показав та навчив Гаель Монфіс. Вболіваємо за Еліну, Україно! Післязавтра півфінал. Її перший півфінал USA. Проти легендарної, великої та жахливої. Проти Серени Вільямс».
 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Цікавий буде півфінал. Це здається, перша зустріч Еліни з Вільяма після ОІ, коли з кіборгом діялося щось незрозуміле. Тепер американка явно в кращій фізичній формі. Світоліна теж у найкращій формі за останні 1,5-2 роки - зарубав буде злосною (сподіваюся). Чи зможе наша тенісистка "заганяти" підстаркувату кобилицю та вийти у свій перший фінал турнірів ВШ? Вболіваємо за Еліну! Вибити саму Вільямс молодшу на переповненій арені (а що вона такою буде не сумніваюся) в США на US Open - я хочу це бачити!!!
Мосій Шило
Дуже буде важко. Дивився сьгодні вночі її гру з китаянкою- там без найменшого шансу. Найбільша наша проблема-заслабка подача. У тієї репті друга подача сильніша за нашу першу,та й інші технічні прийоми кращі,будемо відвертіАле всеодно будемо вболівати за нашу!
Oleksandr Kelym
35 невимушених помилок у Конти і 13 у Світоліної - ось засади перемоги!
Звичайно, не завжди суперниці будуть грати так невдало, та головне самій добре грати. Важливо покінчити із дитячим інфантилізмом та,нарешті, не впадати у розпач після власних помилок.
Набирати стабільність у грі - що і вирізняє класних спортсменів!
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил