Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 03 вересня 2019, 15:59
9385
6

Джервонта Девіс вирішив піднятися в категорію Ломаченко

Шанувальників боксу може чекати супербій в найближчому майбутньому

| Оновлено 03 вересня 2019, 15:59
9385
6
Джервонта Девіс вирішив піднятися в категорію Ломаченко
Twitter. Джервонта Девіс
24-річний американський боксер Джервонта Девіс (22–0, 21 KO) прийняв рішення відмовитися від титулу WBA в першій легкій вазі та повідомив, що переходить в легку вагову категорію, де виступає українець Василь Ломаченко (14–1, 10 KO).
 
Негайно WBA прийняла рішення поставити Девіса на 1-й номер рейтингу, що автоматично робить його обов'язковим претендентом на бій з українцем Василем Ломаченко, який володіє титулами WBA, WBC і WBO в легкій вазі.
 
Розмови про бій Ломаченка та Девіса йшли дуже давно, але поки що так і не втілилися в реальність. Тепер шанси на цей поєдинок різко збільшилися. Багато експертів відзначають, що реальними конкурентами для Ломаченко можуть стати лише Джервонта Девіс та Майкі Гарсія.
 
Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Василь Ломаченко переміг британця Люка Кемпбелла одноголосним рішенням суддів та додав до своєї колекції трофеїв вакантний пояс WBC в легкій вазі.
 
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dima_zp
Все просто, у Ломы 3 пояса и 4-й на подходе. И он обычно ставит на кон все пояса за любую защиту. Девису достаточно одного боя, чтобы стать абсолютом. С набором веса у него проблем нет - кабан, а Лома выглядит в этом весе не идеальным. Оправданный риск - считает Мейвезер и скоро начнутся торги. И я вас уверяю - именно сторона Ломы будет спускать их на тормозах! Чтобы провести в декабре защиту против любого из дрю соперников и спокойно выйти на 4-й пояс.
UKRAINE FAN
Ждут когда Вася станет абсолютным и тогда организуют бой Ломаченко-Девис
vizuals
Мэйувезер решил, что пришло время распотрошить золотую курочку под названием "Дэвис"
SamojlovS
Дэвис делает вид, что это он - "гоняется" за Ломачченко по категориям, а тот от него "уворачивается".
Ибо - Дэвис решил подняться в категорию Ломаченко, а о Ломе ходит инфа, что он может вернуться в полулегкий вес...
Olexandr Olexandrov
Мейвезер буде чекати бою за абсолют. Там і грошики значно більші, та і час роздути бій буде більше. У Девіса єдиний шанс - задавити Василя пресингом з самого початку бою і нокаут. Не вийде - буде нокаут, або рахунок 118-112 в кінці бою на користь Ломаченко. Якби там Флойд не піарив свого бійця, але він просто хороший боксер, а Василь - інопланетянин і всі це розуміють..