Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2019, 21:25
1475
4

Руслан КОСТИШИН: «Нічию ми точно заробили»

Наставник поділився враженнями від гри з дніпровською командою

| Оновлено 31 серпня 2019, 21:25
1475
4
Руслан КОСТИШИН: «Нічию ми точно заробили»
У суботу, 31 серпня, Дніпро-1 на своєму полі обіграв Колос з рахунком 2:1. Після гри наставник команди з Ковалівки Руслан Костишин прокоментував результат зустрічі.
 
- На мою думку, ми заслуговували на нічию. Поясню, якщо б ми пропустили у першому таймі, коли «Дніпро-1» дійсно володів перевагою, це було б логічно. Ми забили нелогічний гол, у той час, коли господарі тиснули та виглядали краще за нас. У другому таймі ми вирівняли гру і останні 20 хвилин провели активніше, були фізично, думаю, сильніше. Але пропустили гол на компенсованих хвилинах. Тому, виходячи з того, як складалася гра, нічийний рахунок був би більш закономірним. У кожного є своя думка. Так, «Дніпро-1» створив більше моментів, але за розвитком гра була нічийною. Це – футбол. Когут – гарний виконавець, все добре зробив. Рухатимемося далі, будемо виправлятись. У нас свої проблеми, у «Дніпра-1» — свої.
 
- Свої проблеми ви вбачаєте у слабкій атаці?
 
— Це я так сказав. Розумію, що напевно «Дніпро-1» розраховував бути вище. З такими футболістами це не місце для команди. Зараз він піднявся у таблиці. Дуже велика щільність там. Обидві наші команди тільки-но вийшли з першої ліги, і в обох є проблеми. Якби їх не було, ми знаходилися б у п’ятірці чи трійці.
 
- Як підсумуєте перший етап чемпіонату?
 
— Результат тисне. Перші ігри провели на емоціях. Не хочу нікого ображати, але підбір футболістів теж відіграє роль. Так, коли ми є азартними, емоційно свіжими, граємо пристрасно, тоді гарно виглядаємо. А коли спустошені – немає такої майстерності, щоб домінувати. Вважаю, старт можна оцінити позитивно. А якщо б сьогодні зіграли внічию, було б просто чудово.
 
- Ваш гол – результат напрацьованої комбінації чи просто так склалися зірки?
 
— Комбінації можна відпрацьовувати скільки завгодно, але складаються зірки. Усі щось відпрацьовують і треба, щоб все склалося: вчасно подав, вчасно вбіг. Це, напевно, майстерність футболістів та збіг обставин. В іншій ситуації наш гравець не використав вихід сам-на-сам, а Когут вирішив свій момент. Нічого, заб’є у наступному матчі. Вам повернулося за «Львів», а ми, думаю, повернемо «Львову» — у наступній грі якраз з ними зустрічаємось (посміхається).
 
- У вашого сина день народження, але ви на лавці зустріли його якось не по-батьківськи?
 
— На лавці я не батько, а тренер. Не сподобалось, як він проявив себе в епізоді з першим пропущеним голом. Можливо, через те, що перебував на картці, не пішов у агресивний відбір. Треба ще розбиратися, але тут будь-який стик має значення. Це – Прем’єр-ліга, а не перша, де був запас міцності у обох команд. Ми могли домінувати, спокійно грати. Тут зовсім інакше. Що б не казали, дуже важкий чемпіонат. І його треба цінувати. Так, він не такий видовищний, але грати дуже важко. Здобувати очки — також. «Десна» виграє 3:0 в Олександрії, а вдома не може обіграти «Карпати». Так все і складається. Лише «Шахтар» виокремлюється за рахунок виконавців і тримається нагорі. А інші  — всі однакові.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Костышин, вам просто повезло что вы не проиграли разгромно. Весь матч фортуна была на вашей стороне, что и подтверждает статистика матча : 16 против 8 ударов.
Сергей Долина
Правильно Костышин сказал, кроме Шахтера, все команды примерно равные.
Alex Newman
Костышин: Мы заслужили поражение 4-1
odiniznashih
Парни, лучше бы вы в вышку не входили. Будут вас драть все.
Просто урвали денежек и зрелищ им захотелось.
Премьер-лига дорогое удовольствие.