Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 вересня 2019, 00:36
9350
7

Наполі відіграв три м'ячі у Ювентуса, але програв після автоголу

Туринці вирвали перемогу в компенсований арбітром час

| Оновлено 01 вересня 2019, 00:36
9350
7
Наполі відіграв три м'ячі у Ювентуса, але програв після автоголу
twitter.com/juventusfc
Зустріч двох кращих команд Італії вже на початку чемпіонату трохи знижувала значимість результату, але не могла не викликати величезний інтерес. Давно відома ворожнеча між уболівальниками команд, а зараз масла у вогонь підлив колишній головний тренер «Наполі» Мауріціо Саррі, який очолив «Юве» з нинішнього сезону. Капітан південців Лоренцо Інсіньє назвав вчинок екс-наставника не інакше як зрадою. Не варто забувати і про повернення до складу туринців з оренди колишнього ідола «Наполі» Ігуаїна, якого після переходу в «Юве» ненавидить весь Неаполь.
 
Наставники обох команд мали в своєму розпорядженні практично всіх найсильніших футболістів, за винятком травмованих К'єлліні (автора переможного гола туринців в матчі першого туру) і Міліка. Зустріч почалася досить спокійно, суперники зайняли вичікувальну позицію і грали дуже обережно. Туринці, хоч і володіли територіальною перевагою, але особливих дивідендів від своєї переваги не мали.
 
 Основні події першого тайму відбулися протягом п'яти хвилин. На 14-й хвилині «Наполі» цілком міг вийти вперед, але Щенсни врятував «Юве» після чудового удару Мертенса з лінії штрафного, перевівши м'яч на кутовий. Відразу після цього травмованого де Шільо поміняв Данило, а гості не зовсім вдало розіграли кутовий, після чого туринці втекли в результативну контратаку. Коста протягнув м'яч до штрафної «Наполі» і покотив під удар Данилу, який першим своїм дотиком в матчі відправив м'яч у сітку. Минуло всього дві хвилини, а господарі вже вели з рахунком 2: 0. На цей раз після передачі Матюїді з лівого флангу Ігуаїн граючи розібрався з Кулібалі і пробив під поперечину. 
 
Отримавши комфортну перевагу, господарі відразу стали грати по рахунку, без особливих проблем припиняючи всі спроби «Наполі» повернутися в гру. До перерви туринці мали ще два забійних моменти у Хедіри, але спочатку німець не зумів переграти Мерета, опинившись один проти голкіпера після відмінної передачі Ігуаїна, а через кілька хвилин удар Хедіри з лінії штрафного прийшовся в поперечину.
 
Початок другого тайму також не віщував нічого доброго для команди Анчелотті. Господарі контролювали хід гри, а на 63-й хвилині, здавалося, остаточно зняли питання про переможця матчу. Активний Коста після проникаючої передачі Матюїді прострілив в район 11-метрової, звідки в дотик в нижній кут точно пробив Роналду - 3: 0.
 
Однак, туринці не встигли насолодитися своєю великою перевагою в рахунку. Розслабленість господарів призвела до того, що гості в перебігу трьох хвилин відправили два м'ячі в ворота Щенсни і скоротили розрив у рахунку до мінімуму. На 65-й хвилині Манолас після навісу зі штрафного точно пробив головою, а через дві хвилині «Наполі» провів відмінну контратаку, яку після прострілу точним ударом завершив Лосано. Ініціатива перейшла до «Наполі», а господарі явно занервували. На 81-й хвилині Сандро збив Лосано поблизу свого штрафного, а після навісу де Лігт не догледів за ді Лоренцо, який з лінії воротарського майданчика відправив м'яч у порожній кут - 3:3.
 
Неаполітанці зробили неймовірний камбек в Турині і були дуже близькі до того, щоб завершити зустріч внічию. Однак, вже в компенсований арбітром час господарі заробили право на штрафний на правому фланзі, звідки навісив Диба, після чого Кулібалі неймовірним чином пробив в ближню від свого голкіпера дев'ятку. «Юве» вирвав таки перемогу в матчі, в якому вів з різницею в три м'ячі.
Італійська Серія А. 2-й тур
 
«Ювентус» - «Наполі» - 4:3
 
 Данило (16), Ігуаїн (18) Коста (62), Кулібалі (92, автогол) - Манолас (65), Лосано (67), ді Лоренцо (81)
 
 Коста (82), Сандро (80) - Гулям (39), ді Лоренцо (44), Елмас (91)
 
«Ювентус»: Щенсни - де Шільо (Данило, 15), Бонуччі, де Лігт, Сандро - Хедіра (Джан, 61), Пьянич, Матюїді - Коста, Ігуаїн (Дибала, 75), Роналду
 
«Наполі»: Мерет - ді Лоренцо, Кулібалі, Манолас, Гулям (Руй, 46) - Алан (Елмас, 74), Зелінський, Руїс - Кальєхон, Мертенс, Інсіньє (Лосано, 46)
 
Арбітр: Даніеле Орсато
 
Стадіон: «Альянц-Ювентус»

ЮВЕНТУС - НАПОЛІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Комментатор МатчТВ после 3 гола Юве: "Второй матч Ювентус играет на 0"
Сарри похоже заснул вместе с комментаторами. В то время, как Наполи думал как исправить ситуацию, облегчил сопернику задачу, сняв феерившего Хедиру, но вовремя заколдовал Кулибали (у спорт.юа он - Кулибаби ). На WhoScored несмотря на обилие голов оценки как у сегодняшнего Зинченко, выше 7,9 нету
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
st.Devil
Блін, обідно то як Наполі... Так програти...
TimurKhAI
Чёто вспомнился матч Фейеноорд – Заря
SpritusAlex
3-й гол, забил не Коста, а Роналду.
Kherson384
Хтось "наворочив"!