Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2019, 19:39
4210
0

ФК Львів – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Відчайдушні перегони за очками після складних поєдинків на початку сезону

| Оновлено 31 серпня 2019, 19:39
4210
0
ФК Львів – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь
Досить складний період сезону залишився позаду для колектива Богдана Балавацького. Відповідно до календаря Української Прем'єр-ліги, ФК «Львів» мав на старті сезону протистояти досить міцним командам. І якщо продемонструвати характер та сенсаційно відібрати очки (або хоча б чинити опір) у київського «Динамо» (0:3) і донецького «Шахтаря» (0:2) у «золотих левів» не вийшло, то з полтавською «Ворсклою» в рамках третього туру була влаштована справжня гольова перестрілка (2:3). Однак й за умов настільки результативної гри, заволодіти заповітними балами учаснику верхньої «шістки» минулого сезона не вдалося.
 
Настільки щільний графік і невдалі результати позначилися на проміжній позиції львів'ян у турнірній таблиці перед черговим туром національної першості. Грати вдома проти «Маріуполя» належить на тлі емоційної перемоги над «Дніпром-1» (3:2) у минулий уїк-енд, яку вдалося добути завдяки точному удару від Шини з одинадцятиметрової позначки.
 
Що ж стосується приазовців, то відразу впадає в очі відсутність в їх результатах одного поля – матч проти київського «Динамо» було перенесено з метою послаблення графіка наших представників на міжнародній арені на самому початку сезону. Шкода, що це так і не допомогло колективу Олександра Бабича подолати на своєму шляху «АЗ Алкмаар» (0:4, за сумою двох зустрічей).
 
«Маріуполь» знову не зміг дійти до групового етапу Ліги Європи УЄФА, і, як зазвичай, пожертвував станом справ на внутрішній арені для досягнення своїх персональних амбітних цілей. Поступитися чинному чемпіону країни (1:5) не є великим ударом по репутації, а ось постелити «червону доріжку» для дебютанта УПЛ «Колоса» з села Ковалівка у першому турі нового сезону (1:2) – це викликало безліч запитань. Але ж тоді ще тільки починалися розмови про старт у кваліфікації Ліги Європи!
 
У будь-якому випадку, ситуацію треба буде виправляти обом командам. До того ж, ФК «Львів» має зробити спробу взяти верх над своїм суперником, якого обіграти при рідних глядачах не вдавалося ще з далекого сезону 2008-09 років. Та й в цілому, з моменту свого повернення до «еліти» українського футболу, «золоті леви» ще жодного разу не мали успіху в матчі проти «Маріуполя», хоча щоразу протистояння між цими командами закінчувалися, щонайменше, з двома забитими м'ячами.
 
Арбітром майбутнього матчу було призначено Анатолія Абдулу з Харкова, який у цьому сезоні встиг провести лише одну зустріч – «Шахтар» в першому турі вдало відвідав Олександрію, а помічник Феміди роздав командам усього три попередження, провівши поєдинок в досить стриманому стилі. У цілому ж, варто відзначити факт доволі частого призначення пенальті в матчах з його участю, а ось вилучень гравців з поля було вкрай складно дочекатися.

Орієнтовні склади:

ФК «Львів»: Сарнавський – Квасний, Братков, Борзенко, Гончар – Приймак, Мартан – Педро, Пернамбуко, Шина – Абнер.

«Маріуполь»: Худжамов – Биков, Яворський, Чоботенко, Полегенько – Федорчук, Танковський – Кірюханцев, Мишньов, Чурко – Вакула.

31 августа, субота

ФК «Львів» — «Маріуполь»
Львів. «Україна».19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ФК ЛЬВІВ — МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.