Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2019, 16:58
5027
4

Дніпро-1 – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок за 6 очок

| Оновлено 31 серпня 2019, 16:58
5027
4
Дніпро-1 – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1
В останній день літа свій поєдинок в УПЛ проведуть старі знайомі за суперництвом у Першій лізі «Дніпро-1» та «Колос». Наразі обидва колективи знаходяться поруч у турнірній таблиці: дніпряни мають п’ять залікових балів і займають дев’яту сходинку, а доробок команди з Ковалівки трохи солідніший – сім очок, вони замикають чільну верхню «шістку». Тож поєдинок дебютантів ліги стане битвою за шість очок, адже в разі успіху переможець зможе значно поліпшити своє турнірне становище.
 
Команда Дмитра Михайленка в минулому турі зазнала другої домашньої поразки в новому чемпіонаті, цього разу від «Львова» (2:3). Таким чином безвиграшна серія «спортклубівців» становить вже чотири матчі. Наразі «Дніпро-1» вдаліше проводить виїзні поєдинки, ніж домашні. Перед грою з «Колосом» «Дніпро-1» має суттєві проблеми зі складом, через вилучення в минулому турі відбуватиме дискваліфікацію центр-бек Папа Гуйє, аналогічна ситуація і з Сергієм Кравченком, якого вилучили у грі проти «Ворскли». Якщо додати до цього травму Максима Лопирьонка, то в центрі захисту дніпрянам необхідно ставити нову пару захисників. Також продовжує заліковувати травму форвард Владислав Супряга. У матчі проти «Львова» невпевнено зіграв голкіпер дніпрян Андрій Кліщук, тому напередодні гри проти «Колоса» захисна ланка команди Дмитра Михайленка є найбільш вразливою.
 
«Український Лестер» - ковалівська команда стала сенсацією початку чемпіонату. Здолавши на старті «Маріуполь» (2:1) і «Олімпік» (1:0), надалі «Колос» збавив «оберти». В наступних трьох поєдинках «колосівці» здобули одну нічию з «Десною» (0:0), а дві зустрічі програли: «Зорі» (1:3) і «Ворсклі» (0:3). Особливо прикрою стала домашня поразка від полтавців, де через власні помилки ковалівці пропустили в дебюті зустрічі, і надалі не змогли організувати контргру. Очевидно, що поки що футболістам «Колоса» не вистачає досвіду матчів на високому рівні, і як тільки зі складу випало кілька виконавців, гра команди посипалася. 
 
Напередодні поєдинку у Дніпрі команда Руслана Костишина теж має суттєві кадрові проблеми. За індивідуальною програмою готується півзахисник Олег Ільїн. Також під питанням участь у грі захисника Віталія Гавриша – головного бомбардира команди в нинішньому сезоні. На цьому тижні в оренду були відправлені півзахисники ковалівців Дорошенко і Антюх у «Поділля» та «Балкани» відповідно. Крім того, у складі «Колоса» знаходиться футболіст «Дніпра-1» Кожушко, чи зможе він зіграти проти своєї команди невідомо.
 
Для дебютантів ліги майбутня гра стане першою в УПЛ, раніше суперники двічі зустрічались в Першій лізі. Ще в травні цього року «Дніпро-1» без проблем розібрався з «Колосом» в домашній грі (3:1), голи на свій рахунок записали Логінов, Назаренко, Чичиков у дніпрян та Ільїн у ковалівців.
 
Орієнтовні склади.
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Польовий, Логінов, Сафронов, Романюк, Когут, Вакулко, Булеца, Чичиков, Коркішко, Куліш.
 
«Колос»: Яшков – Зозуля, Парамонов, Максименко, Чорноморець, Мілько, Задоя, Смирний, Морозко, Волков, Лисенко.

31 серпня, субота

«Дніпро-1» — «Колос»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Newman
Днепр выебет Колхоз!
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил