Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2019, 16:59
4632
0

Ворскла - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Полтавський клуб намагатиметься поліпшити свою статистику в іграх з «Олександрією»

| Оновлено 31 серпня 2019, 16:59
4632
0
Ворскла - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Напередодні матчу у Полтаві «Олександрія» дізналася своїх суперників в груповому етапі Ліги Європи. Швидше за все, ця новина повинна буде позитивно відбитися на діях підопічних Володимира Шарана. Адже часу на розкачку залишається все менше і менше і треба вже показувати ту гру, яку хочуть бачити вболівальники - результативну і переможну.
 
Поки ж у майбутнього учасника єврокубка справи в чемпіонаті України йдуть, м'яко кажучи. не блискуче. У п'яти матчах успіх досягнутий тільки в двох, а програно відразу три поєдинки. Причому, якщо поразка від «Шахтаря» була очікувана, то невдачі у зустрічах з «Маріуполем» на виїзді 1:2 і, особливо, домашня поразка від «Десни» 0:3, змушують замислитись про вірність підготовки команди до відповідального європейського турніру. Тут є питання як до нападу (забито всього 6 м'ячів), так і до оборони (пропущено 10). А, враховуючи, що крім матчу з «Ворсклою» у «Олександрії» перед стартом в Лізі Європи залишається ще лише гра з «Дніпром-1», можна зрозуміти, наскільки важливо вже у Полтаві показати хороший футбол.
 
У «Ворскли» зараз таких турбот на європейській арені немає. Тому Віталій Косовський та його підопічні можуть спокійно працювати у звичному режимі і цілеспрямовано готуватися до матчів Прем'єр-Ліги. І треба сказати, що прогрес у грі у полтавських футболістів очевидний - після двох поразок на старті чемпіонату «Ворскла» взяла сім очок в трьох наступних зустрічах. Наприклад, в попередньому турі полтавчани на виїзді зуміли обіграти дебютанта елітного дивізіону «Колос», який надав шороху на старті сезону, з рахунком 3:0.
 
Що стосується втрат, то у «Олександрії» через дискваліфікацію не зіграє в наступному матчі захисник Денис Мірошниченко. Також нещодавно отримав серйозну травму один з ключових футболістів команди Кирило Ковалець. У «Ворскли» теж є травмований гравець Едін Шехіч. Не брали участь в двох попередніх зустрічах також досвідчені Денис Васін і Олександр Скляр.
 
В чемпіонатах країни суперники провели між собою 14 матчів. Три рази перемогала «Ворскла», 6 разів «Олександрія», 5 матчів завершилися внічию. Різниця забитих і пропущених м'ячів 19 - 16 на користь «Олександрії».
 
Матч у Полтаві буде судити арбітр з Мукачевого Ярослав Козик. У попередньому сезоні при ньому «Олександрія» двічі програла «Шахтарю» з однаковим рахунком 0:2, а «Ворскла» здобула дві домашні перемоги над «Маріуполем» 2:1 і київським «Арсеналом» 2:0.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Ворскла»: Aлександр Ткаченко, Ігор Пердута, Євген Мартиненко, Володимир Баєнко, Ібрахім Кані, Тодор Петрович, Володимир Чеснаков, Луїзао, Артем Габелок, Артур, Юрій Коломоєць
 
«Олександрія»: Юрій Паньків, Валерій Лучкевич, Каспарс Дубра, Антон Шендрик, Тимур Стецков, Євген Протасов, Євген Банада, Дмитро Гречишкін, Максим Третьяков, Дмитро Шастал, Денис Безбородько
 

31 серпня, субота

«Ворскла» — «Олександрія»
Полтава. Стадіон «Ворскла».17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол-2»
ВОРСКЛА-ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.