Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2019, 09:18
3421
15

Олександрія в Полтаві з мінімальним рахунком здолала Ворсклу

Гості здобули перемогу завдяки єдиному результативному удару в першому таймі

| Оновлено 01 вересня 2019, 09:18
3421
15
Олександрія в Полтаві з мінімальним рахунком здолала Ворсклу
ФК Олександрія

Вчора шанувальники «Олександрії» пильно стежили за ходом жеребкування групового турніру Ліги Європи, яка визначила майбутніх суперників команди Володимира Шарана на євроарені. А вже сьогодні «містянам» потрібно було переключитися на чемпіонат України, в якому у них поки справи йдуть не дуже райдужно. Особливо розчарувала шанувальників олександрійського клубу поразка від «Десни», яка відбулася в минулому турі. Полтавчани ж видали триматчеву безпрограшну серію і мали намір на своєму полі продовжити низку вдалих поєдинків. Ось тільки в Полтаву завітав досить незручний для господарів поля суперник.

І перша половина зустрічі на стадіоні «Ворскла» пройшла під диктовку саме олександрійців. Гості атакували цілеспрямовано, а у полтавчан контргра зовсім не клеїлася. Свою перевагу підопічні Шарана реалізували в середині тайму. Ткаченко на виході зіткнувся з власними партнерами, після чого Кане не дав нанести удар Банаді. Але взяття своїх воріт полтавці відстрочили тільки на кілька секунд. Після навісу з кутового м'яч відскочив до Третьякова, який пробив з центру штрафного майданчика. Ткаченко в падінні відбив м'яч на ногу Шасталу - 0:1.

Тут же олександрійці ледь не подвоїли свою перевагу. Мартиненко оступився перед штрафним «Ворскли», що призвело до виходу «на побачення» з голкіпером Задераки. На цей раз Ткаченко виручив свою команду. Гості продовжували грати активно, а полтавчани тільки перед перервою почали демонструвати своє бажання створити таки гостроту біля воріт суперників. Вийшло не дуже, і нуль ударів по воротах Юрія Паньківа в першому таймі це наочно підтверджують.

А ось після 15-ти хвилинного відпочинку на поле вийшла зовсім інша «Ворскла». Полтавчани почали діяти на високих швидкостях, і у «містян» виникли чималі проблеми зі стримування настирливих господарів поля. Щоправда, відсиджуватися в обороні олександрійці не планували: на початку другого тайму гості провели швидку контратаку, яку не зміг завершити Третьяков.

Полтавчани невпинно шукали шляхи до штрафного суперників: особливо активним виглядав лівий фланг, на якому не переставав тріпати нерви опонентам Артур. Саме після навісу бразильця міг відзначитися Петрович, після удару якого надійно зіграв Паньків. Тиск господарів поля наростав, ось тільки бажаного результату домогтися ніяк не вдавалося.

Під кінець зустрічі сили почали помітно залишати «зелено-білих». Те ж стосується і їх суперників, але крейсерський забіг Гречишкіна, який промчав повз приголомшеного Чеснакова і не зумів пробити голкіпера, став досить яскравим епізодом останнього відрізка поєдинку. Виривати нічию «Ворскла» мала під кінець компенсованого часу. Простріл Габелка з меж воротарського замикав Пердута, який не зміг переправити м'яч у ворота. Відразу після цього пролунав фінальний свисток, а розчаровані полтавчани не приховували своїх негативних емоцій.


Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Ворскла» - «Олександрія» - 0:1


Дмитро Шастал (23)

Павло Пашаєв (34), Тодор Петрович (54), Луїзао (74) - Володимир Баєнко (24), Каспарс Дубра (47), Олексій Довгий (92), Гліб Бухал (93)

«Ворскла»: Олександр Ткаченко, Ігор Пердута, Володимир Чеснаков, Євген Мартиненко, Ібрахім Кане, Володимир Баєнко, Тодор Петрович, Луїзао, Артем Габелок, Юрій Коломоєць (Рубін Хебай, 81), Артур

«Олександрія»: Юрій Паньків, Павло Пашаєв (Владислав Бабогло, 91), Гліб Бухал, Каспарс Дубра, Валерій Лучкевич, Олексій Довгий, Дмитро Гречишкін, Євген Банада, Максим Задерака (Євген Протасов, 78), Максим Третьяков, Дмитро Шастал (Артем Сітало, 63)

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)

Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського (Полтава)

ВОРСКЛА - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 135
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SeM077
И снова Ворскле забивают с нарушением правил и она уже не может уйти от поражения. Жаль.
BekXan
Александрию с победой молодца пацаны.Понимали за чем ехали.
BekXan
Спасибо пацані в коем веке поверели на трибуні прийдите и снова обосралисьт.Хрен теперь в Полтаве дожл\д
Demon
Подскажите, где Александрия будет играть домашние матчи в ЛЕ.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил