Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 вересня 2019, 06:20
41107
21

Василь Ломаченко – Люк Кемпбелл. Прогноз і анонс на бій

31 серпня український боксер може завоювати черговий чемпіонський пояс

| Оновлено 01 вересня 2019, 06:20
41107
21
Василь Ломаченко – Люк Кемпбелл. Прогноз і анонс на бій
TalkSPORT. Василь Ломаченко, Люк Кемпбелл
31 серпня Лондоні на арені О2 відбудеться вечір боксу, в головному бою якого чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко зустрінеться з Люком Кемпбеллом. Поєдинок пройде за вакантний титул чемпіона світу WBC. Зустріч двох олімпійських чемпіонів почнеться не раніше 23:00 за київським часом. В прямому ефірі поєдинок покаже телеканал «Інтер».
 
Бекграунд
 
Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) не потребує представлення в Україні. Головний боксер не тільки України, а й світу. За рейтингами багатьох авторитетних організацій і видань Василь посідає перше місце незалежно від вагової категорії. 31-річний Хай-Тек давно завоював серця вболівальників у світі, експерти вважають його найкращим боксером покоління. Але крім цього статусу Василю не вистачало статусних поєдинків. Не залишивши шансів суперникам у другій напівлегкій вазі, українець перейшов в легку вагу, де окреслив для себе головне завдання - стати абсолютним чемпіоном світу.
 
До цієї мети Лома йде цілком успішно. Завоював титул WBA в яскравому поєдинку з Хорхе Лінаресом, після впевнено переміг Хосе Педрасу і взяв пояс WBO. А далі розім'явся на британці Ентоні Кроллі. Квітневий поєдинок з Кроллою був явним місматчем, в черговий раз продемонструвавши бездоганний клас Ломаченка.

Перемігши Кемпбелла, Василь завоює третій пояс і ще на крок наблизиться до звання абсолютного чемпіона світу. Останнім титулом IBF володіє Річард Коммі, якому належить захист проти Теофімо Лопеса. Так-що, цілком можливо, що бій Ломаченко і скандального Тео Лопеса незабаром відбудеться.
 
31-річний Люк Кемпбелл (20-2, 16 КО) також є олімпійським чемпіоном. Цікаво, що британець завоював золото також як і Ломаченко на Олімпіаді 2012 у Лондоні, але тоді виступав на одну категорію нижче. У професійному боксі Кемпбелл довго був інтригуючим проспектом, але вже в 13-му поєдинку зазнав першої поразки, поступившись французу Івану Менді. Пізніше він закрив цю поразку переможною серією, але потім знову поступився. У 2017-му році зустрічався з тоді-ще чемпіоном Хорхе Лінаресом і програв роздільним рішенням суддів. Зараз Кемпбелл має переможну серію з трьох поєдинків, здолавши нокаутом Троя Джеймса і Едріана Юнга, а також рішенням суддів взяв реванш у Менді.
 
Кемпбелл досвідчений боксер і за свою кар'єру довів, що гідний оскаржувати звання чемпіона. У перший раз з Лінаресом завоювати пояс не вдалося. Друга спроба буде складнішою в багато разів, адже перед Люком стане не кривдник Лінареса і кращий боксер світу - Ломаченко.

Слова перед боєм:
 
Василь Ломаченко: «Люк Кемпбелл - високий лівша, з хорошим боксерським інтелектом. Я знаю, що не можна недооцінювати бійців з такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він небезпечний противник.
 
Я завжди хотів битися в Великобританії з моменту переходу в професіонали. Місцеві вболівальники цінують мій стиль. Незважаючи на те, що Кемпбелл - британець, я відчуваю себе дуже комфортно.
 
Якщо я візьму третій титул, то стану на крок ближче до мрії про завоювання всіх поясів. Я хочу об'єднати всі титули, це моя мета в боксі. Я завоював чемпіонські звання в трьох вагових категоріях, але ніколи не брав всі чотири пояси в одному дивізіоні. Я хочу творити історію. Це найважливіше для мене».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s mine ✌🏼more days #loma

Публикация от LOMA (@lomachenkovasiliy)

 
Люк Кемпбелл: «Всі люди, що не входять в мій тренувальний табір, будуть говорити про сенсацію. Але ми, люди, які брали участь в підготовці, знаємо, через що пройшли. Ніякої сенсації для нас не буде.
 
Я відмінно підготувався, перебуваю у відмінній фізичній і психологічній формі. Я зараз на піку. Я думаю, що в найближчі роки зможу перемогти будь-якого суперника.
 
Ломаченко не просто так вважається кращим pound-for-pound боксером в світі. Він - найкращий, але я теж хочу бути кращим. Я хочу вийти на ринг, битися з найсильнішим і проявити себе».
 
Прогноз на бій
 
Для Василя Ломаченка це буде перший поєдинок в Лондоні на професійному рингу. Українець буде протистояти місцевому супернику. Для Кемпбелла не звикати боксувати в Лондоні, де він встиг провести поєдинки як на О2-Арені, так і на легендарному «Вемблі». Незважаючи на домашній статус Кемпбелла, Василя Ломаченка також буде кому підтримати в Лондоні, сам українець неодноразово заявляв про гарну боксерську атмосферу в Британії. Кемпбелл вищий за Ломаченка на 5 сантиметрів, але для Василя не звикати боксувати з великими суперниками в легкій вазі. У класі між суперниками прірва. Всі букмекерські контори одноголосно віддають величезну перевагу Василю. В останніх боях Ломаченко набрав хороший хід і проблем з Кемпбеллом бути не повинно.
 
Рекомендована ставка - перемога Василя Ломаченка рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ace Ventura
Ломаченко лучший боксер в истории бокса!!!
Віталій Яценко
Вірю у Васю, але подивися, що Кембел на голову Васю вище. Все ж в такій вазі габарити мають значення. Тому закидувати британця шапками я б не став. Важкий буде бій.
Ace Ventura
Думаю Вася нокаутирует Кембела ударом в печень!
tima fialko
В Лондоні,у бою з англійцем,треба шалена перевага або нокаут.
Al Zolo
Василю нужен нокаут-ибо могут засудить-слишком большой пиар этому бою
bonv
Відмова Люка від продовження бою після 8 раунду..
Сергей Богданов
Нужно уверенная победа и ни каких судей
roman_kros
Когда начало боя? Не пиздёжи от експертов, а именно боя?
Alex Newman
Победа Василия. ТН 6 раунд
xerx
Люк высокий, до его лица Васе тянуться далеко. Думаю будет болезненный нокаут по печени в 5-7 раундах.
Hottabych
Нашёл нормальный сайт с боем Ломаченко и нормальным качеством.Только он русский.Если у кого не показывает,включите VPN.Ссылка:https://matchtv.ru
spqr-te
Хто підкаже, Інтер онлайн буде трансляція чи треба шукати якісь ссилки?
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SamojlovS
Эй, пресса! Да напишите уже как Лома "вынес" английский стейк в конце первой трети четвертого раунда! (нокаут).
russol30
Віримо в Васю, бій буде дуже тяжкий)