Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3654
3

Геннадій ЗУБОВ: «У Зорі немає шансів на груповий етап»

Екс-гравець «Шахтаря» не вірить в команду Віктора Скрипника

Геннадій ЗУБОВ: «У Зорі немає шансів на груповий етап»
Футбол 24. Геннадій Зубов

Колишній гравець «Шахтаря» Геннадій Зубов вважає, що у «Зорі» немає шансів пройти «Еспаньол» і пробитися в груповий етап Ліги Європи:

«Як би ми себе не тішили, шансів у «Зорі» на проходження в груповий етап немає. Вище голови не стрибнеш. Щоб бути учасником групи, потрібно грати на максимальній віддачі не 45 хвилин, як ми побачили в першому поєдинку, а весь матч. Все йшло непогано, забили швидкий м'яч, але потім у другій половині провалили гру. Пропустили три м'ячі, але могли отримати більше. Добре, що в підсумку відбулися 1:3.

Потрібно реально дивитися на речі: «Еспаньол» сильніший за «Зорю». Іспанці в індивідуальному та командному плані перевершують луганчан, роблять все швидше з м'ячем, швидше мислять, а в єдиноборствах на крок випереджають свого суперника. І навряд чи вони втратять ці якості за тиждень.

Команди грають за рівнем напруженості в різних чемпіонатах - одні в сильному, інші в слабкому. Немає конкуренції, немає матчів, де боротьба йде з перших і до останніх хвилин. Взяти останню гру «Зорі» з «Карпатами». Ми не побачили командних швидкостей, боротьби за кожен м'яч, і «Зоря», можна сказати, виграла матч в тепличних умовах. Тому суперники показали бляклий футбол. З одного боку, добре, що зберегли сили до четверга, але з іншого - коли потрібно буде зіграти через не можу, у «Зорі» не буде відповідного досвіду. Буду радий помилитися, але оптимізму мало».

Нагадаємо, матч-відповідь «Зоря» - «Еспаньол» пройде сьогодні, 29 серпня. Початок - о 20:00. Перший матч завершився перемогою «Еспаньола» 3: 1.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Зачем журналисты дают интервью с такими персонажами? Любой спортсмен знает, что шансы есть всегда. В противном случае спорт бессмысленен. Другое дело, что иногда эти шансы очень небольшими выглядят до начала соревнования. Но главное в другом: накануне матча любой нормальный человек (в том числе бывший спортсмен) постарается максимально поддержать своих соотечественников. Зубков, Грачев... никогда этого не делают в отношении команд, которые не Шахтер и не Мариуполь
Andrew Schebet
Шансы есть всегда!