Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 28 серпня 2019, 18:54
4403
10

СКРИПНИК: «У матчі з Еспаньолом нам потрібно стрибнути вище голови»

Наставник «Зорі» чекає хорошої гри від своїх підопічних

| Оновлено 28 серпня 2019, 18:54
4403
10
СКРИПНИК: «У матчі з Еспаньолом нам потрібно стрибнути вище голови»
ФК Зоря. Виктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-оф Ліги Європи проти «Еспаньола».
 
 
«Коли йде друга гра в двоматчевому протистоянні, то суперник вже трохи знайомий. Ми знаємо, що робити, що нам потрібно. І що потрібно йому. Їм потрібно не програти, щоб не вилетіти, а нам потрібно вигравати з хорошою різницею, щоб проходити далі.
 
Ми прекрасно розуміємо проти кого граємо. Знаємо, що завтра буде повний стадіон. І ми дуже хочемо стрибнути вище голови, порадувавши наших уболівальників хорошою грою і, по можливості, пройти далі. Якщо виграємо у такого суперника, то можемо стати героями. Ця гра для нас найважливіша з тих, які були. Так, ми грали і з «Будучностю» і з ЦСКА, але завтрашній матч буде ключовим. Ми не хочемо розчарувати уболівальників.
 
Нам дуже потрібен був емоційний підйом після поразок від «Олександрії» і «Еспаньола». Ми вдало зіграли на виїзді з «Карпатами», отримавши емоційний заряд. І цьому дуже раді. Ще раз повторюся, нам потрібно стрибнути вище голови, щоб пройти такого гарного і іменитого суперника», - сказав Скрипник.
 
Друга гра між «Зорею» та «Еспаньолом» відбудеться 29 серпня в Запоріжжі. Початок зустрічі о 20:00 за Києвом.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vladimirpa12
А слабо было не пропустить в последние 15 минут два гола?
Alex86 1
Повезет сигануть если испанцы снова недооценят зарю, но тут только шансы если чудом 1 закатят, а так хоть бы не погром если те серьезно отнесутся
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexey Antonenko
Если Заря пройдёт в группу Скрипнику медальку "тренер года" можно давать уже сейчас.
Олександр Фурманов
Прыгать выше головы нужно легкоатлетам в секторе прыжков в высоту.В футболе это не поможет. В футболе нужно играть лучше соперника,а не прыгать.Это как в "Динамо".Беседин в футбол не играет,но борется всю игру.Шёл бы на борьбу,отшлифовал приёмчики и стал бы известным борцом,но он решил стать неизвестным борцом, а Скрипник решил заставить своих бездарей попрыгать перед вылетом из ЛЕ. Ну ему видней.Он же старший тренер "Зари".Нам всё это не помешает болеть за "Зарю" и желать им всего лучшего.Прыгайте повыше,луганчане!
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил