Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2019, 09:01
10159
12

Йожеф САБО: «На гру Динамо важко дивитися»

Футбольний експерт розкритикував дії гравців київського клубу

| Оновлено 26 серпня 2019, 09:01
10159
12
Йожеф САБО: «На гру Динамо важко дивитися»
ТК Футбол. Йожеф Сабо

Колишній тренер «Динамо», футбольний експерт Йожеф Сабо поділився думками про дебютний матч Олексія Михайличенка після повернення на пост головного тренера «біло-синіх».

«Всі очікували чогось нового, а вийшло все по-старому. Пішки у футбол сьогодні не грають, потрібні швидкості, забігання, флангові передачі. Цього не було. Потрібно з перших хвилин показувати супернику, хто господар на футбольному полі. В мене Шевченко із Ребровим спокою захисникам суперника не давали, а тут - втратили м'яч і відійшли на свою половину поля. Це не нормально. При втраті потрібно активно відбирати м'яч. Де агресія? Можна помилятися, але ж не віддавати постійно м'яч назад!

Дивлюся на деяких гравців - зупинка м'яча і відскок на 5-6 метрів. Що це за гравець, який не може технічно м'яч зупинити? На таку гру важко дивитися. Заміни теж нічого не змінили. Всі вигравали в «Олімпіка», а ми не можемо, хоча прекрасно зрозуміло, як гратиме «Олімпік». Так, за тиждень нічого не зміниш, але зміни потрібні. Краще програти, ніж грати в такий футбол. Сьогодні футбол інший - хороший захист і хороший напад зі змінами позицій, все на швидкості, забігання, гострі флангові передачі. Нічого з цього ми не побачили.

Я говорив раніше, що з такою грою немає чого йти в Лігу чемпіонів. Як бачимо, в Лізі Європи «Динамо» теж нічого робити. Суддівство? Ми бачимо, що судді в нас низької кваліфікації і їхнє хибне рішення може впливати на результат матчу. Нам потрібен VAR і терміново».

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
Вобщемто да
Мирослав Пецух
Там уже никто ничего не сделает.Нужно переходить на Европу,тоесть тренер из заграницы.А если с командой ничего не предпринимать то можна поменяться с командой из первой лиги...Вот посмотрите Суркисы;Возьмем Скрипника--на глазах видно как команда заиграла,а здесь замкнутый круг(динамовское сердце).Меня скорее инфаркт возьмет чем Динамо чемпионство...Как то так...
dimando560
Давай Йожефович ты на очереди)
Вадим Вадим
не трудно смотреть, а БОЛЬНО
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dimando560
А Сабо ж недавно говорил, что "Михайличенко идеальный вариант для Динамо"
Alex86 1
Не смотри)
А вообще сам то игру поставил бы? Хрен там, только гнал бы что уровень футболистов низкий и тд и тп
rosti79
Давай Сабо в тренеры динамо опять!
lasua
Динамо сам по себе сплошной трындец, начиная с президента и заканчивая теми "тренерами", что принимают в ДЮСШ. И ничего не измениться, пока у власти будет Сурок, ибо менять надо все в структуре. За надцать лет так и не понял роль Чохонелидзе в клубе