Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Літній чемпіонат світу
|
2490
0

ЛЧМ з біатлону. Коментарі українських юніорів після гонки

Коментарі українських учасників чемпіонату світу з літнього біатлону

ЛЧМ з біатлону. Коментарі українських юніорів після гонки
witter.com/biathloncomua. Юрій Ситник

На чемпіонаті світу з літнього біатлону в Раубічах першими завершили свою змагальну програму юніори.

За підсумками гонки переслідування кращий результат серед українців показав Євген Івченко - 9-й результат. Юрій Ситник був 35-м, а Владислав Романчіч - 11-м.

Коментарі учасників.

 Юрій Ситник:


- Спочатку просто неправильно гонку спланував собі. Потрібно було бігти своїм темпом, а не кидатися наздоганяти суперників після промахів, та й вчорашня медаль, може, якось розслабила. Біглося нелегко, зважаючи на те, що я спеку не люблю. Температура нормально так била по силам. Воно і жарко, і голова болить від цього. Якщо підводити якісь підсумки, то цим річним чемпіонатом світу я все одно задоволений. Перша медаль в моїй скарбнички вже є, початок покладено, будемо працювати над собою далі.

Євген Івченко:

- На останньому рубежі примудрився промазати першим же пострілом. Був не готовий ще стріляти напевно, поспішив. Але конкуренти були вже зовсім поруч, хотілося швидше впоратися зі стрільбою і виїхати. Я, якщо чесно, не був повністю готовий до цієї гонки. З ранку ще горло якось дерло, третій старт поспіль дає про себе знати, відчуваю сильну втому. У цьому персьюті я не дуже конкурентоспроможний був. У Раубічах спека, але бігти проте краще, ніж по холоду. Пити дуже хотілося на трасі, але дистанція коротка і тренерам не було де стати нормально, щоб подати води, там то спуск, то підйом, та й зайві секунди не хотілося втрачати.

Владислав Романчіч:

- Сьогодні гонкою незадоволений взагалі. Біглося максимально важко, але добре хоч стрільба не підвела. Серйозно, не пам'ятаю ще такого важкого старту. Ясна річ, що і попередні старти тут далися взнаки, тим більше, ми не готувалися конкретно під літній чемпіонат світу. Я начебто спеку нормально переношу і не до кінця розумію, чому так відчував себе по ходу гонки. Сили є, а відштовхнутися нормально не можу. Якби не стрільба, не знаю, що б було, такий млявий по трасі їхав. Буває, що ролери погані трапляються, але сьогодні мені попалися кращі за все змагальні дні.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.