Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 серпня 2019, 00:31
2724
0

Барселона - Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Бетікос» завітають до розлючених каталонців

| Оновлено 26 серпня 2019, 00:31
2724
0
Барселона - Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
fcbarcelona.com

У неділю, 25-го серпня, в рамках другого туру іспанської Ла Ліги «Барселона» прийматиме «Бетіс» з Севільї. Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Обидві команди зазнали поразок в стартових матчах нового чемпіонату. «Бетіс» в драматичній боротьбі на своєму полі поступився «Вальядоліду». Незважаючи на те, що «зелено-білі» з 6-ї хвилини грали в меншості, у них був шанс не програти мадридському колективу. Пропустивши гол у другому таймі, «бетікос» зуміли відігратися, але на останніх хвилинах зустрічі точний удар Оскара Плано приніс перемогу «Вальядоліду».

«Барселона» програла «Атлетику», що стало неприємним одкровенням для шанувальників каталонського клубу. Але навряд чи такий казус чинного чемпіона можна вважати несподіваним, адже баски частенько чинять запеклий опір в матчах з «блаугранас». У минулому чемпіонаті «Барселона» так і не змогла здолати «Атлетик». А тиждень тому фіаско каталонців оформив ветеран Аріц Адуріц, котрий відразу після виходу на заміну ефектним ударом «ножицями» спорудив ефектне взяття воріт (тим, хто не бачив цього голу, дуже радимо відшукати його в відеоархівах). До слова, «Барселона» востаннє програвала в стартовому поєдинку чемпіонату більше десяти років тому: в 2008-му каталонці зазнали поразки від «Нумансії» (0:1).

Матч в Більбао пропускав Ліонель Мессі, який отримав травму на початку серпня, і каталонцям явно не вистачало конструктивних рішень свого лідера. На цьому тижні аргентинець приступив до тренувань, але його участь в протистоянні з «Бетісом» поки знаходиться під питанням. У будь-якому випадку Мессі напевно зараз далекий від оптимальних кондицій, адже він змушений був пропустити передсезонну підготовку. Потрапив в лазарет після поєдинку з «Атлетиком» і Луїс Суарес, а Філіпе Коутіньйо на правах оренди перейшов до «Баварії». Шанувальникам «блаугранас» залишається сподіватися, що новачки команди Де Йонг та Грізманн швидко адаптуються і візьмуть на себе лідерські якості під час складної кадрової ситуації.

Але незважаючи на проблеми «блаугранас», «Бетіс» навряд чи зможе зачепитися за очки в столиці Каталонії. «Зелено-білим» належить зіткнутися з суперником, який зробить все можливе для того, щоб не допустити другу поспіль осічку. Хоча, в листопаді минулого року «бетікос» шокували трибуни «Камп Ноу», здолавши господарів поля з рахунком 4:3. До того ж, «Бетіс» грунтовно посилився в літнє трансферне вікно, поповнивши свій склад Набілем Фекіром, Альфонсо Педрасою, Хуанма. Так що, за грою команди Хоана Рубі буде досить цікаво поспостерігати.

Особливою буде майбутня зустріч для футболістів «Бетіса» Марка Бартри та Крістіана Тельо, які будуть протистояти своєму колишньому клубу. Відзначимо, що в неділю севільцям не допоможе голкіпер Хоель Бласкес, видалений в поєдинку 1-го туру.

Орієнтовні склади:

«Барселона»:
тер Стеген, Альба, Піке, Лангле, Семеду, Роберто, Ракітіч, ​​де Йонг, Мессі, Дембеле, Грізманн

«Бетіс»: Мартін, Педраса, Сідней, Бартра, Емерсон, В.Карвалью, Х.Гарсія, Тельо, Набіль Фекір, Х.Санчес, Іглесіас.

25 серпня, неділя

«Барселона» — «Бетіс»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу» 22:00
БАРСЕЛОНА – БЕТІС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.