Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Літній чемпіонат світу
| Оновлено 26 серпня 2019, 16:30
1844
0

Анна КОВАЛЕНКО: «Була готова рвати, але функціоналка підвела»

Українська біатлоністка - про виступ в суперспринті літнього чемпіонату світу

| Оновлено 26 серпня 2019, 16:30
1844
0
Анна КОВАЛЕНКО: «Була готова рвати, але функціоналка підвела»
biathlon.com.ua. Анна Коваленко
Українська юніорка Анна Коваленко прокоментувала свій виступ в суперспринті в рамках літнього чемпіонату світу з біатлону.
 
«Мені не вистачило сил в кінці, і, напевно, я більше морально була готова рвати, ніж фізично. Функціоналка тут підвела. Те, що я майже всю гонку наздоганяла лідерів - дуже підбадьорювало і мотивувало. Можливо, тому і не вистачило мене на останнє коло, воно мені далося максимально важко. На стрільбі відчувала себе впевнено, ми тут пробули 11 днів підготовки. За цей час встигла вивчити стрільбище в різну погоду. На рубежі я була готова до всього. Дисципліна нова дуже припала до душі. Ось давно вже такого не було, щоб я виходила на трасу, і не знала, що мене чекає по ходу гонки. Хоча, після кваліфікації була присутня певна втома. Це було щось на зразок другого тренування за день, на яке потрібно було просто зібратися», - сказала Коваленко.
 
Відзначимо, що в рамках суперспринту проводяться два самостійних старти в один день: кваліфікація та фінал. Після першої частини змагань залишаються 30 найкращих спортсменів, які проводять фінальну частину в форматі мас-старту.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.