Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 вересня 2023, 23:13
19588
2

Землетрус Лобановського і «геніальний» вчинок Суркіса

Головні новини за 21-е серпня на Sport.ua

| Оновлено 10 вересня 2023, 23:13
19588
2
Землетрус Лобановського і «геніальний» вчинок Суркіса
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс
Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 21-е серпня.
1. Флорін ЧЕРНАТ: «Лобановський зайшов в роздягальню, і стався землетрус». Румунський фахівець згадав свої перші враження від роботи з Валерієм Лобановським.
2. Колишній бомбардир «Шахтаря», тінь Вальверде і майбутній забивала з «Дніпра». Sport.ua — про суперника «Зорі» в плей-оф кваліфікації Ліги Європи — «Еспаньйол».
3. Ігор СУРКІС: «Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка». Президент київського «Динамо» розповів про свою помилку.
4. ФОТО. Він свиснув і впав! Як німецький футболіст врятував життя рефері. Фрідтьоф Зайфферт діяв рішуче в екстремальній ситуації.
5. Кубок України. «Інгулець» зіграє з «Металістом», «Рух» — з «Вересом». Відбулося жеребкування другого попереднього раунду Кубка України.
6. Джерело: «Бешікташ» відмовився від покупки Коноплянки. Журналіст повідомляє, що переговори про перехід українця припинені.
7. Бився з Усиком і зламав ніс Гвоздику. 10 фактів про Артура Бетербієва. Лев Кравців в передчутті класного поєдинку в напівважкій вазі.
8. Екс-хавбек «Чорноморця»: «Україна — зіпсована країна». Іспанець Рієра вважає, що в Україні є тільки два придатних для життя міста.
9. Милош НИНКОВИЧ: «В Україні красиві дівчата, а у мене була велика зарплата». Колишній півзахисник «Динамо» розповів, як гуляв, виступаючи за київський клуб.
10. Усик залишився обов'язковим претендентом на пояс WBO. Всесвітня боксерська організація відхилила апеляцію Ділліана Уайта.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Henriklarsson11
написали водные виды спорта, а в новостях один футбол. решили воспользоваться популярностью водного поло чтоб продвинуть никому не нужный ногомяч?
Marina-Daiting
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!!!!!!!! Здравствуйте дорогие мужчины. Меня зовут Марина. Я являюсь представителем самого популярного в Мире и СНГ сайта для поиска партнёра для интима.
ВОТ ЭТОТ САЙТ: >>>> sexxxpy.com
(скопируйте эту ссылку без скобок и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов). У нас на портале МИЛЛИОНЫ АНКЕТ ОДИНОКИХ ЖЕНЩИН разных возрастов. Система автоматически подберёт вам партнёра в зависимости от вашего местоположения. Сайт БЕСПЛАТНЫЙ.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️