Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 серпня 2019, 18:54
22363
38

Ігор СУРКІС: «Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка»

Президент клубу розповів про свою помилку

| Оновлено 21 серпня 2019, 18:54
22363
38
Ігор СУРКІС: «Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка»
fcdynamo.kiev.ua

Президент «Динамо» Ігор Суркіс згоден з тим, що в 2004 році несправедливо звільнив Олексія Михайличенка з посади головного тренера команди, але переконаний, що тепер у наставника є другий шанс.

«Михайличенко - хороший психолог. Він один з тих, хто за рекомендацією Лобановського залишився працювати тренером «Динамо». Звільнення Михайличенка після «Трабзонспора»? Аналізуючи те, що я робив раніше, а я все-таки вже не молодий, є життєвий досвід, я вважаю, що вчинив по відношенню до Михайличенка неправильно, враховуючи, як я поводився з іншими тренерами потім. І я це завжди говорив. Це було на емоціях».

«Хацкевич був звільнений після трьох спроб в Лізі чемпіонів, а Михайличенка я звільнив після однієї гри, а ще був другий матч попереду. І говорити, що Сабо був чарівником ... Повірте мені, ніякий він не чарівник. Тоді вже була підготовлена ​​команда, і Сабо зумів психологічно її налаштувати. А команда вже була фізично готова. А у нас тоді з Михайличенком була розмова на базі. Пам'ятаю, я приїхав, емоційно щось сказав, він відповів. Я був молодий, і стався момент звільнення».

«Ми потрапили в Лігу чемпіонів, і я тоді подумав, що вчинив правильно. Навіть геніально, що прибрав Михайличенка. Але потім я зрозумів, що вчинив неправильно. І в подальшому я на днях народження або інших зустрічах неодноразово просив у нього вибачення», - розповів Суркіс.

Раніше власник клубу розповів про те, що має намір продовжувати фінансувати команду.

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Валерий Стебловский
Игорь Михайлович напоминает старца, который мудрствует не о чем. Через год будет новое увольнение или опять обещание что Динамо вот-вот заиграет. И так уже почти 20 лет.
Vishnevskiy
Я так понимаю, чувак назначил нового тренера, чтоб извиниться за обиду 15 летней давности. Хороший менеджмент, ничего не скажешь.
Bolshoi
Если Сабо сумел настроить а Михайличенко нет, то какой из последнего психолог? Ну где логика, и когда она появится в решениях??? Тоже и по Хацкевичу. Был известен его предыдущий результат, зачем было брать такого тренера?
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Forever_young_14
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SandroKing
Где у нас прокурор? В шестой палате, где раньше Наполеон лежал.
Как-то так.
kvlad200760
Чи не забагато стало Суркіса???
serg
так и Буряка несправедливо уволили, всего после 2 месяцев-то работы. Да, проиграли Туну, так Буряк успел лишь месяц потренировать Динамо. И какие результаты можно ожидать после 1 месяца?
Даешь следующим Буряка!
Alex86 1
Вину допустим искупил. А далее когда опять 25 будут результаты то что скажет, что ну а теперь понял что поступил таки правильно и уволил?
seregka1991
Убожество. Поставить подсолнуха перепуганного из-за чувства вины.
Путь в никуда, это и есть стратегия...
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maradona
Таке враження, що Михайличенко зараз для Суркіса неначе крок відчаю.
Myroslav90
Через 15 років,,, Хацкевич ліпив команду з молодняка, тих кого я казав підписати, тримав на лавці, але то таке...но певно я тоді тоже гарячнувся..хоча мабуть через 145 років може вже хтось інший буде замсть Суркіса
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PUTINHUILO
Причины назначения гл. тренера:
-обещал его маме (Блохин)
-погорячился 15 лет назад (Михайличенко)
Стиль руководства,ЕПТА
ШЛИМАЗЛ
Vbolivalnyk-Peter
Є речі які можна робити безкінечно: Дивитися як горить вогонь, слухати як тече вода та бакланити Суркіса... Може вже дійсно годі. Від все чітко дав зрозуміти, що не має бабла для виводу команди на пристойний рівень. Тому і призначає з "динамівськими серцями" бо їм потрібно платити менше... Тому і кажу, що досить про Сурка говорити - з ним усе зрозуміло...
Uefa Champion
Блохина в студию!
Uefa Champion
Следующим тренером будет блохин
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вова Чертрогатый
Гений... уровень нобелевского лауреата.