Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2019, 18:19
20587
25

Сергій РЕБРОВ: «Я не шкодую, що залишив київське Динамо»

Наставник бачив, що з наявним підбором гравців важко виконати завдання

| Оновлено 20 серпня 2019, 18:19
20587
25
Сергій РЕБРОВ: «Я не шкодую, що залишив київське Динамо»
dynamo.kiev.ua. Сергій Ребров
Екс-наставник київського «Динамо» Сергій Ребров, який очолює зараз угорський «Ференцварош», розповів, що вважає правильним своє рішення у 2017 році залишити тренерський місток киян:
 
«Я не шкодую, що залишив київське «Динамо». Не думаю, що це було неправильним рішенням. Я і раніше багато разів говорив: дуже люблю київське «Динамо», віддав цій команді багато років свого життя, вона у мене в серці. І, звичайно, знаю як вимоги динамівських уболівальників, так і вимоги, що пред'являються до результатів команди. А на той момент я не бачив, що з наявним підбором гравців можна задовольнити ці вимоги, що ми готові боротися за чемпіонство, що ми готові боротися за вихід в груповий етап Ліги чемпіонів. І за минулий з тих пір час цю думку я не змінив.
 
Після останніх змін з Олександром Хацкевичем поки не спілкувалися. Але ми іноді зідзвонювалися протягом його роботи біля керма «Динамо». Звичайно, йому було непросто. Але тут важливо розуміти, про що домовлялися президент клубу і головний тренер перед тим, як вони підписували контракт, які головні цілі декларувалися. Переконаний, що всі вболівальники «Динамо» чекають від команди як реальної боротьби з «Шахтарем» за золоті медалі, так і виходу команди в груповий турнір Ліги чемпіонів. Але при тому бюджеті, який зараз є, це зробити вкрай складно. Може, й неможливо. Тому потрібно тверезо оцінювати ситуацію з комплектацією команди і не вимагати від головного тренера команди чогось, що відірване від цієї ситуації, відірване від реальності.
 
Що стосується збірної України, думаю, що така гра радує всіх наших уболівальників. Я і раніше говорив, що в Україні є футболісти, які можуть грати з м'ячем, які можуть грамотно діяти позиційно. Дуже радий, що Андрій Шевченко прищепив збірній України саме таку модель гри команди, яка і сама по собі приносить радість уболівальникам, і дає результат, якого вони від нашої «синьо-жовтої» дружини чекають. Ми отримали досить відкриту гру з контролем м'яча, розумінням позиційних атак і ролі в них кожного футболіста. А найважливіше в цій ситуації – це те, що на даний момент ми маємо необхідний результат.
 
Путівка на Євро-2020? Навіщо загадувати? Ми ж говоримо про те, що є зараз. Є гра, і є реальний результат. Андрій Миколайович працює з командою вже не так мало, і зараз можна говорити про результати цієї роботи, роботи його тренерського штабу – її видно. Ми повинні говорити про це, а не починати свої думки з фраз «що буде, якщо», «що буде, якщо не вийдемо». Вважаю, потрібно радіти тому, що ми маємо зараз, радіти тому, що у України є сильна національна команда, готова конкурувати з усіма національними командами Європи. Це дуже важливо».
 
Сергій Ребров вважає, що потрібно підтримати нового наставника київського «Динамо» Олексія Михайличенка. Українець також розповів про свою адаптацію в угорському «Ференцвароші».
 
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:15 17
Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані

Ангеліна у двох сетах виявилася сильнішою за Мірру Андрєєву

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUTINHUILO
Откровенно и по делу (о Динамо).Не стал держаться за кресло
Іван Лапечук
Сергей, удачи тебе в твоей карьере. Может,когда то и у фанов ДК будет праздник - Суркис перестанет быть президентом
avtv5555
100% Ребров попал в самую точку. Нельзя требовать сразу чемпионства имея такой состав. Допустим бюджет 40млн Нужно разогнать тех легионеров на позиции которых подрастает хорошая молодежь. Оставить обязательно Вербича. дать годичный шанс Родригешу. Купить хорошего плеймейкера пусть даже он будет стоить 10-15млн. И главное подальше убрать от команды И. Суркиса "пусть себе вместо этого играет в казино по- маленькому, скажем дневной лимит 100$" Но сделать это может только Г. Суркис. А через год можно поставить задачу стать чемпионами. А то выходит "президент и говорит игрокам -" вы обещали мне выйти в лигу чемпионов и не выполнили" какой то детский лепет. сымый настоящий совок а не современный клуб.
Александр Пышненко
Трезвое понимание.
Владимир Владимиров
РЕБРОВ ХОРОШИЙ ТРЕНЕР
Bolshoi
Ребров сам ноль, и такого же ноля оправдывает. Разница сборной Украины и Динамо в том, что сборную тренируют итальянцы, а Динамо тренера уровня Реброва.
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ua-goahead
Гарний тренер. Хоч Будапешт і прекрасне місто, але бажаю Сергію Станіславовичу спробувати сили у одному з топових чемпіонатів!
New Zealander
Ребров сейчас класно закрыл рот и рассеял заблуждения тех наивных, в розовых очках болельщиков Динамо, которые верят что подбор футболистов ДК достаточно хорош для выполнения задач выхода в ЛЧ и чемпионства в Украине. Я постоянно говорю им тоже что и Ребров, что мало найти хорошего тренера, нужно ещё и состав менять там почти целиком.
Diamond66689
«Я не жалею, что покинул киевское «Динамо». Не думаю, что это было неправильным решением. Я и раньше многократно говорил: очень люблю киевское «Динамо», отдал этой команде много лет своей жизни, она у меня в сердце. И, конечно, знаю как требования динамовских болельщиков, так и требования, предъявляемые к результатам команды. А на тот момент я не видел, что с имеющимся подбором игроков можно удовлетворить эти требования, что мы готовы бороться за чемпионство, что мы готовы бороться за выход в групповой этап Лиги чемпионов. И за прошедшее с тех пор время это мнение я не изменил.
___________________________________________________________________________
________
А Рауль говорил,предлагал поменять игроков,а теперь Ребров только понял???
tank72063
Лексикон явно не серегин,а так вполне по делу..
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Stromae1
Cамо собой. Никто никогда не жалеет о том, что покинул это застойное, вонючее, заросшее облезлыми шубами болото.