Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 серпня 2019, 17:01
5984
0

Сергій РЕБРОВ: «Від керівництва Ференцвароша отримав повну підтримку»

Український фахівець - про роботу в Угорщині

| Оновлено 20 серпня 2019, 17:01
5984
0
Сергій РЕБРОВ: «Від керівництва Ференцвароша отримав повну підтримку»
ФК Ференцварош. Сергій Ребров

Сергій Ребров очолив угорський клуб рік тому. За цей час 45-річний наставник привів клуб до чемпіонства і дебютував в Лізі чемпіонів. Правда, вивести команду в груповий турнір Ребров не зміг: пройшовши «Валетту» і «Лудогорец» «Ференцварош» в 3-му раунді оступився на загребському «Динамо», програвши після виїзних 1:1 вдома з рахунком 0:4. 

«Як сприйняли в Угорщині цей результат? Складно сказати, оскільки місцеві газети я особливо не читаю. Для нас важливіше реакція керівництва «Ференцвароша», а тут ми отримали повну підтримку. Всі розуміють, що нашій команді було непросто пройти далі в Лізі чемпіонів, при цьому зараз у нас є шанс потрапити в груповий етап Ліги Європи.

Якщо порівняти сумарну трансферну вартість футболістів «Ференцвароша» і загребського «Динамо» то у хорватського клубу вона в п'ять разів більше. Тому в такій ситуації складно було щось вимагати від нашої команди. Однак при цьому, вважаю, ми гідно боролися. Але видалення в матчі-відповіді і велика кількість невимушених помилок привели до такої великого поразки. У «Динамо» дуже швидкий перехід від оборони до атаки, і за будь-яку помилку можна відразу ж поплатитися. Що з нами в матчі-відповіді і сталося: ми часто втрачали м'ячі в центрі поля, а також помилялися позиційно в обороні, і суперник цим скористався.

При цьому і за рахунку 0:0, і за рахунку 0:1 у нас було достатньо непоганих можливостей для взяття воріт. Реалізуй ми хоча б одну з них, і, можливо, гра склалася б інакше. Тим більше, що ми непогано грали і володіли ініціативою, особливо, після першого пропущеного м'яча, коли «Динамо» трохи заспокоїлося.

Звичайно, 0:4 - це дуже неприємний результат, але він є - його необхідно прийняти, проаналізувати помилки і рухатися далі ».

«Моя адаптація в Угорщині? З цим всім давно вже все нормально. Мені подобається тут працювати, подобається ставлення людей, ставлення вболівальників до команди. У «Ференцвароша» найбільша армія уболівальників в Угорщині. Стадіон практично завжди заповнений. Атмосфера на матчах - фантастична. У клубу хороша база, багато хороших полів. А найголовніше - це те, що за минулий рік команда показала, що вона прогресує: ми виграли чемпіонат, а зараз боремося за вихід до групового етапу Ліги Європи .

«Я така людина, що мені взагалі складно кудись зриватися. Але, звичайно, після Саудівської Аравії тут побут набагато простіше. У всіх дрібницях. Наприклад, знайти дитячий сад для дітей не склало ніяких проблем. Угорщина взагалі дуже схожа на Україну по своїй ментальності. І люди тут такі ж доброзичливі. Звичайно, угорська мова - дуже непроста. Але у нас в команді практично всі говорять англійською, тому зі спілкуванням ніяких проблем немає», - сказав Ребров.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.