Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 серпня 2019, 05:43
1991
3

Оле-Гуннар СУЛЬШЕР: «Ми працюємо над поліпшенням гри»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» – про нічию з «Вулверхемптоном»

| Оновлено 20 серпня 2019, 05:43
1991
3
Оле-Гуннар СУЛЬШЕР: «Ми працюємо над поліпшенням гри»
ФК Манчестер Юнайтед. Оле-Гуннар Сульшер
Наставник «Манчестер Юнайтед» Оле-Гуннар Сульшер прокоментував нічию з «Вулверхемптоном» (1:1) в матчі 2-го туру англійської Прем'єр-ліги.
 
«Ми домінували у володінні м'ячем, забили гол першими, але знали, що в другій половині вони гратимуть так, наче їх будинок горить. Ймовірно, вони заслуговували забитого м'яча. Потім ми знову взяли гру під контроль і могли перемогти.
 
У першому таймі ми показали зрілий виступ. Друга половина була трохи недбалою. Ми працюємо над поліпшенням гри. У нас молода команда, яка буде вчитися. Сьогодні ми вчилися на полі.
 
Ми заробили пенальті, який у звичайній ситуації дозволив би нам набрати ще два очки, але іноді воротар робить хороший сейв», - сказав Сульшер.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Lanskoy
Сульшер пока не впечатляет. Выдали на старте серию побед на энтузиазме - и застопорились в конце, не выйдя в Лигу чемпионов. Выиграли 4-0 у Челси, но играя вторым номером, на контратаках, и скорее повезло, Челси играл неплохо и пока не нащупал игру с новым тренером, во втором круге МЮ будет сложнее. Во втором матче МЮ снова играет вторым номером против клуба заведомо слабее - Волков! И те его возят во 2 тайме - не знаю, мне как давнему симпатику МЮ неприятно. Конечно, не такая тоска зеленая, как при Мауре, но с таким составом и такими трансферными тратами я бы ожидал что-то более впечатляющее.