Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 серпня 2019, 14:21
6092
4

Зінченко виграв лише 38% єдиноборств в обороні проти Тоттенхема

Українець виявився не таким ефективним в боротьбі за м'яч, як зазвичай

| Оновлено 18 серпня 2019, 14:21
6092
4
Зінченко виграв лише 38% єдиноборств в обороні проти Тоттенхема
ФК Манчестер Сіті. Олександр Зінченко
Український легіонер «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко провів не найкращий свій матч за «городян» напередодні в рамках другого туру АПЛ-2019/20 проти «Тоттенхема» (2:2).
 
За 98 хвилин чистого ігрового часу, які Зінченко провів на полі, він взяв участь в 8 єдиноборствах в обороні, вигравши лише 3 з них (38%). Це значно гірше, ніж аналогічний показник українця в першому турі турніру, коли Зінченко спромігся виграти 86% захисних єдиноборств в поєдинку проти «Вест Хема» (5:0).
 
Крім того, в минулому розіграші АПЛ в середньому на рахунку Зінченка було по 8 єдиноборств в обороні в кожному поєдинку при 70% виграних дуелей.
 
Нагадаємо, що в матчі проти «Тоттенхема» перервалася унікальна серія, в рамках якої «Манчестер Сіті» завжди перемагав в іграх чемпіонату Англії, коли на поле знаходився Зінченко.
 
Також відзначимо, що українець став одним з найгірших в складі своєї команди за оцінками авторитетного порталу WhoScored.
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rustam Isakov
на Сєдані видать всю ніч катався
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ffuckyoupeople
Уже надоели новости про него,он прямой как вектор,напоминает Тимощука за Баварию,принял и сразу отдал,что бы не напорть,вот и весь талант!
Юра Украина
То что какое то издание пишет про Зину плохо, не значит что так было на самом деле. Кто смотрел матч никогда не скажет что Зина был плох. Он был чертовски хорош. Посмотрите на лидеров МС: Агуэро, де Брюйне, Б. Сильву, Стерлинг. Они творили что то неимоверное, извините меня, но прокакать столько моментов надо было постаратся. У Шпор практически 2 момента и 2 гола. Второй гол Тотенхема вообще забил человек, который вышел на замену и через секунд 20 забил гол. А у Зины с его позицией было 2 отличных удара из далека и 2 в створ, куча отличных обостряющих паса. Так что Зинченко уже шяс - ТОП!