Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2019, 19:37
3316
3

Десна і Колос завершили очне протистояння безгольовою нічиєю

Зустріч в Чернігові завершилася з нічийним результатом

| Оновлено 17 серпня 2019, 19:37
3316
3
Десна і Колос завершили очне протистояння безгольовою нічиєю
ФК Десна

Господарі поля активно почали зустріч, але кардинально загострити ситуацію біля воріт «Колоса» не вдавалося. Пара кутових, активність Кузика, який на фланзі неабияк потріпав нерви Сахневичу, територіальна перевага - це, власне, і все, чим намагалися сіверяни здивувати суперників на початку поєдинку. Ковалівці ж зробили перший акцентований підхід до воріт суперників, коли Морозко, котрий замикав навіс з флангу, пробив в руки Євгену Пасту.

Неприємний епізод для гостей стався в середині першого тайму: пошкодження отримав Віталій Гавриш, який свого часу, до речі, провів майже сто матчів у складі «Десни». Тренерському штабу «Колоса» довелося робити вимушену заміну, і на поле вийшов Вадим Парамонов. Забігаючи наперед, відзначимо, що і йому не довелося до кінця дограти матч: на початку другого тайму Парамонова на поле змінив Рябов.

Тим часом чернігівці все більш помітно заволодівали ініціативою. І нарешті, їм вдалося створити просто шикарну можливість для взяття воріт. Навіс з флангу замикав Артем Фаворов, і з його ударом впорався голкіпер. Філіппов, котрий встиг на добивання, з меж воротарського пробив, здавалося, напевно, але м'яч потрапив у поперечину. Цей епізод став, по суті, єдиною «світлою плямою» на відверто нудній картині першого тайму. Суперники не поспішали включати швидкість і були помітно обережними, боячись допустити помилку при розіграшах м'яча.

Старт другої половини зустрічі залишився за ковалівцями. Активність гостей увінчалася гольовим моментом Смирного, який у штрафному розібрався з опонентом і завдав удар. Свою команду виручив Паст, котрий ногою перегородив шлях м'ячу. А в цілому, малюнок гри зовсім не змінився. Команди на невисоких швидкостях намагалися створити гостроту і знайти свій шанс в атаці. Виходило, прямо скажемо, не дуже продуктивно.

І якщо для ковалівців гостьова нічия була, швидше за все, прийнятним результатом, то чернігівці прагнули вирвати перемогу (тренерський штаб «Десни» навіть випустив другим форвардом Максима Дегтярьова). Були близькі до такого досягнення Артем Фаворов, який з центру штрафного не зумів пробити Яшкова, і Дегтярьов, котрому голкіпер «Колоса» завадив відзначитися вже в компенсований час.

У підсумку, фінальний свисток арбітра зафіксував першу безгольову нічию в новому українському чемпіонаті, яка стала, до того ж, першою в історії взаємин «Десни» і «Колоса». У наступному турі сіверяни проведуть матч в Олександрії, а підопічні Руслана Костишина прийматимуть «Ворсклу».

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Десна» - «Колос» - 0:0

Денис Фаворов (23), Андрій Гітченко (35), Андрій Мостовий (49), Андрій Богданов (66), Владислав Огиря (87) - Максим Максименко (39), Вадим Мілько (55)

«Десна»: Євген Паст, Денис Фаворов (Юхим Конопля, 81), Максим Імереков, Андрій Гітченко, Андрій Мостовий, Артем Фаворов, Владислав Огиря, Орест Кузик (Єгор Картушов, 69), Олександр Філіппов, Владислав Калитвинцев, Андрій Богданов (Максим Дегтярьов, 69)

«Колос»: Антон Яшков, Андрій Сахневич, Віталій Гавриш (Вадим Парамонов, 20; В'ячеслав Рябов, 51), Максим Максименко, Олександр Чорноморець, Вадим Мілько, Євген Задоя, Євген Морозко, Євген Смирний (Денис Костишин, 76), Владислав Нехтій, Володимир Лисенко

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон імені Ю.Гагаріна (Чернігів)

ДЕСНА - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OKs100
Колос будет играть в Лиге Европы.
Sunrise
Не смотря на счёт моментов хватало убойных. Особенно у Десны. Колос был не против ничьей и таки её получил.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил