Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 17 серпня 2019, 18:32
2764
6

Андрій ДЕМЧЕНКО: «Глобально завдання Металіста не змінюється - це УПЛ»

Команда не надто вдало розпочала чемпіонат Першої ліги

| Оновлено 17 серпня 2019, 18:32
2764
6
Андрій ДЕМЧЕНКО: «Глобально завдання Металіста не змінюється - це УПЛ»
metalist1925.com

У п'ятницю «Металіст-1925» в 4-му турі Першої ліги поступився «Агробізнесу» 0:1. За підсумками старту сезону у харківської команди всього 5 очок, хоча тренер Андрій Демченко стверджує, що завдання залишається незмінним.

«Ми розуміємо, що склад у нас укомплектований, як досвідченими гравцями, так і дуже молодими. Ще раз повторюся - резервістами, які минулого сезону здебільшого виходили на заміну. Відтак, працюємо над покращенням якості гри. Перш за все, потрібно психологічно змусити їх повірити, що вони можуть перемагати та грати у гарний футбол, ми над цим працюємо. Небезпечні моменти ми створили, в тому і проблема, що досвідчений гравець на рівні підсвідомості їх реалізовує».

«А сьогодні ми побачили, що не вистачило досвіду у завершальній фазі, десь більш якісно розпорядитися м'ячем, десь зробити паузу та пробити пізніше чи, навпаки, раніше, зробити більш акцентовану передачу під тиском суперника. Футбол складається з маленьких деталей: там трохи неточний пас, там не вистачило досвіду, там силу удару, тому і бачимо таку картину, що, граючи першим номером, уся завершальна фаза була після навісів та прострілів з флангів чи стандартних положень».

«Глобальне завдання перед «Металістом 1925» - вихід до Прем'єр-Ліги, ніхто його не відміняв, але ми працюємо від гри до гри. Завдання - перемагати у кожному матчі», - сказав Демченко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»
Футбол | 25 квітня 2024, 13:04 1
Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»

Олександр Каденко розповів про ситуацію навколо зірваного матчу в Хусті

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aspol
С таким качеством игры - миссия невыполнима!!!!
Libero GO
Ні нормального ТРЕНЕРА. Вибачте, пропустив, бо дістали...
Libero GO
От цікаво, мене весь час мінусують, а я казав і надалі буду стверджувати, що за умови впливу сторожа і гепи нічого нашому Металу не світить. З ким вони хочуть потрапити до вишки. Ні гравців, ні нормального (який може втілити в життя цю мрію і потім зачепитись за єврокубки)... Про власників теж незрозуміло - на скільки великі покладати надії можна. Тобто все в тумані, як і загалом гра. В цілому нагадує стан речей в ДК, але в ще більш ганебному варіанті...
avtv5555
Бороться будете за 7-10 места. 1 шестерка; -Волынь, Черноморец, Рух, Ингулец, Авангард, Оболонь. Непонятные учредители.тренер, игроки. игра. Создается впечатление, что команда создавалась под внука Стороженко.