Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2019, 16:50
5668
4

Олімпік – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч спраглих до перемог

| Оновлено 18 серпня 2019, 16:50
5668
4
Олімпік – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік

У неділю, 18 серпня, донецький «Олімпік» в рамках четвертого  туру чемпіонату у Києві прийматиме сусідів по турнірній таблиці з «Карпат». Інтригу матчу додає той факт, що обоє суперників у новому сезоні ще не здобували перемог у Прем’єр-лізі.

Для «олімпійців» старт у поточному чемпіонаті є найневдалішим за час  виступів донецького клубу у Прем’єр-лізі: три поразки після трьох турів. Загалом «олімпійці» не знають радості перемоги в УПЛ вже 6 зустрічей поспіль: по три нічиї та поразки. Раніше «Олімпік» вже 14 разів в Прем’єр-лізі зустрічався з «Карпатами»  і на своєму полі має гірший баланс матчів – дві перемоги, дві нічиї та три поразки від «левів». При цьому, «олімпійці» в чемпіонатах на своєму полі пропускають голи у трьох поспіль матчах з «зелено-білими», причому у кожній грі рівно по два м’ячі.

Попередня домашня гра «Олімпіка» з «Карпатами» відбулася  у квітні цього року і завершилася вольовою перемогою господарів поля - 3:2.  У складі карпатівців голи забивали Ді Франко та Понде, в олімпійців – Геннадій Пасич, Дегтярьов та Діей. Не менш результативним була і попередня особиста зустріч суперників, яка відбулася у Львові – 3:3. Чи дочекаємося нового голепаду і в неділю?

«Карпати» та «Олімпік» на старті нового сезону мають проблеми з реалізацією своїх гольових моментів, забивши у трьох матчах лише по одному голу. В обох суперників в минулому турі були вилучені з поля ключові гравці: у «Карпат» - капітан команди Кльоц, в «Олімпіка» – Вантух. До речі, крім Вантуха відбуває дискваліфікацію і нігерійський новачок олімпійців Абубакар.

Натомість вже відбув покарання за червону картку в матчі з «Колосом» воротар Пеньков, який в минулому сезоні виступав саме за «Карпати». З особливим настроєм можуть вийти на поле іранський новачок «Олімпіка» Шахаб, якому в день гри виповниться 23 роки, та Завійський, який свого часу виступав за «Карпати». Схожа ситуація і у карпатівця Вакуленка, який минулий сезон починав у складі «Олімпіка». Відзначимо також, що на цьому тижні «Карпати» підписали захисника збірної Люксембургу Тіма Халла, який приєднався до свого співвитчизника Мартінса.

Щодо круглих цифр навколо матчу на стадіоні «Динамо», то «Карпати» можуть 220-й раз в чемпіонатах зіграти внічию або зазнати 300-у поразку. «Олімпік» може здобути 40-у перемогу в УПЛ. 50-й матч в УПЛ може провести Геннадій Пасич з «Олімпіка».

Виведе суперників на поле арбітр Шурман з Вишневого Київської області, при якому, до речі, «Карпати» не виграють вже у чотирьох поспіль матчах Прем’єр-ліги – нічия та три поразки. «Олімпік» при Шурмані провів 6 ігор в чемпіонатах: лише одна перемога, дві нічиї та три поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Пеньков, Снурніцин, Клименчук, Гришко, Є. Пасіч, Драман, Г.Пасіч, Шахаб, Завійський, Фабіньо, Матар Дієй.

«Карпати»: Підківка, Вакуленко, Ковтун, Мартінс, Дубінчак, Вербний, Толочко, Гуцуляк, Ді Франко, Войкович, Понде.

Дискваліфікації: Кльоц («Карпати»), Абубакар, Вантух («Олімпік»)

18 серпня, неділя

«Олімпік» — «Карпати»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК – КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
50 років тому Карпати виграли Кубок есересер. Сьогодні зобовя'зані зробити подарунок львівським уболівальникам і перемогти.
Вадим Максимов
В вівців немає шансів, Олімпік переможе 3:0