Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1944
0

Микита ШЕВЧЕНКО: «Матч з ЦСКА був важким психологічно»

Воротар «Зорі» - про перемогу над софійським ЦСКА

Микита ШЕВЧЕНКО: «Матч з ЦСКА був важким психологічно»
ФК Зоря. Микита Шевченко

Голкіпер «Зорі» Микита Шевченко поділився враженнями від матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європи проти ЦСКА, в якому луганська команда перемогла 1:0 і вийшла в стадію плей-офф:

«Після гри відчував спустошення. Всі емоції залишили на футбольному полі. Дуже радий, що нам вдалося пройти в плей-офф.

У якийсь період зустрічі було боязно за результат. У суперника кваліфіковані футболісти. У них були шанси забити, але, на щастя, вони не забили, а ми скористалися своїм шансом. Тренер сказав нам в перерві, що вони будуть чекати, вибігати в контратаки. Ми вистояли, забили гол. Кінцівка зустрічі була нервова, але все добре, що добре закінчується.

Був важкий матч психологічно. Ми цілу гру тримаємо м'яч, «возимо» їх, проте всі бояться помилитися. Емоції - це частина футболу. Здорово, коли вони є. Тим більше, зараз у нас непростий ритм, багато матчів.

Банер «Мужики»? Якщо вони вивісили цей банер, то, думаю, ми його заслужили. Робимо все можливе, щоб прогресувати. Можливо, не завжди це виходить, але хочемо покращувати нашу гру, хочемо перемагати в кожному поєдинку. Уболівальникам потрібно набратися терпіння. Намагаємося грати в той футбол, який подобається людям. Просто потрібен час, щоб хлопці остаточно один до одного притерлися».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.