Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2019, 13:14
9932
11

Андрій ШАХОВ: «Хацкевича допустили і до другого, і до третього іспиту»

Журналіст прокоментував виліт киян з Ліги чемпіонів

| Оновлено 14 серпня 2019, 13:14
9932
11
Андрій ШАХОВ: «Хацкевича допустили і до другого, і до третього іспиту»
twitter.com/dynamokyiv

«Динамо» в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зіграло 3:3 з «Брюгге» і покинуло турнір.

Результат прокоментував відомий журналіст Андрій Шахов.

«Матч з «Брюгге» з тих рідкісних поєдинків, які просто треба пережити. Це той випадок, коли не хочеться рахувати удари і атаки, гострі передачі і помилки. Це був шикарний матч з точки зору інтриги, драматургії, розвитку подій, результативності. На жаль, але це був шикарний матч з жахливим результатом. Що хочеться? В першу чергу, подякувати хлопцям за віддачу, бажання. За гру, нарешті. Вони були молодцями, але, на жаль, того, що вони продемонстрували, і на цей раз не вистачило. Зараз на одному бажанні і морально-вольових, без належної організації гри далеко не заїдеш».

«Динамівці тричі вели в рахунку, але суперник тричі його зрівнював. Очевидно, що влаштовуй киян мінімальна перемога, вони б її добилися, але і при 2:1, і при 3:2 вони змушені були йти ва-банк, тому що перемога з мінімальним рахунком була рівносильна поразці. І тренери, і гравці ризикували, але ризик, на жаль, не вийшов виправданим».

«Насправді у мене більше питань викликала чи не ця заміна, а попередня, коли поле покинув дуже активний і небезпечний, на відміну від першого матчу між цими командами, Вербич. На післяматчевій прес-конференції я задав питання Олександру Хацкевичу з приводу і заміни Вербича, і заміни Шепелєва. Відповідь була такою: «Йому здавалося, що він ще може грати. Але було видно, що він погано біжить. Він потрапив в таку ситуацію, що він вже і вперед не встигав, і ззаду його не було. Може бути, його можна було залишити тільки для гри на атаці. Але їх 77 номер активно підключався при рахунку 2:1. Жерсон був більше готовий. Заміна Шепелєва була спланована заздалегідь. Кого нам було ще міняти? Де Пена був свіжішим, Вітя Циганков додав у другому таймі дуже сильно. Рахунок був не в нашу користь, і нам потрібно було ризикувати, прибирати одного з опорних півзахисників. Так, ми трохи пересунули в середину де Пену, щоб він допомагав обороні. Але ми ризикували. Але цей ризик виявився виправданим».

«Ось тут я з тренером не згоден. Мені все-таки здається, що з заміною Вербича можна було ще трохи почекати, щоб остаточно переконатися, чи пов'язані з втомою його помилки, що передували заміні. І для мене все-таки головним кандидатом на заміну був Жерсон, який, вважаю, виглядав слабше».

«Програло «Динамо» протистояння не вдома при гарячій і активній підтримці глядачів, які заповнили дозволену частину НСК «Олімпійський»(через неналежну поведінку вболівальників у матчі з «Олімпіакосом» УЄФА закрив 22 сектора). Програло воно в першому матчі на виїзді, навіть в першому його таймі, коли після активних 15-ти хвилин раптово зупинилося. Саме в цьому відрізку «Брюгге» і здобув ту перевагу, яка стало вирішальною».

«Третій рік поспіль, і це клубний антирекорд, «Динамо» пролітає повз Лігу чемпіонів, причому з цих команд, які вибили киян, тільки торішній «Аякс» здавався непрохідним варіантом. «Янг Бойз» в 2017-му і «Брюгге» зараз такими зовсім не виглядали. Так що помиляється Олександр Миколайович, коли говорить: «Коли не здаєшся перший іспит, до другого можуть не допустити». Його допустили і до другого, і до третього. Чи допустять до четвертого? - вирішувати президенту клубу. Моя думка незмінна, і не бачу сенсу зайвий раз його повторювати. Результати говорять самі за себе», - вважає Шахов.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер
Футбол | 24 квітня 2024, 02:23 2
ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер

Матч АПЛ завершився розгромною перемогою Арсеналу з рахунком 5:0

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Ткаченко
Хацкевич сын Суркиса,ему экзамены можно не сдавать
Мирослав Пецух
А Суркис слепой,он оставит Хаца еще на сезон.И тогда трибуны будут совсем пустые...
kerch30
Суркис помнит как л-Луческу не сняли и шахтер взял Кубок Уефа - ждем от Хацкевича победи в Лиге Европи
Іван Лапечук
какие еще морально-волевые если в основе играет такой долбоеб как кадар? этот идиот хац даже не сказал этому бревну под 2 метра на угловые ходить. а как второй гол забило брюгге. вчерашнее поражение целиком на тупорылом камон плей тренере и его штабе. команда абсолютно не готова к сезону. игроки не знают что делать на поле и это только начало сезона
avtv5555
Вербич подсел во втором тайме. Да весь креатив исходил только на его фланге, а Витя Цыганков конечно сильно прибавил, во 2 тайме его фамилию 2-3 раза даже комментаторы упомянули, угловой например подал.
Володимир Дуць
"На морально-вольових не виїдеш...", так і морально-вольових не було "аж занадто". Стосовно гри на морально-вольових - добивати їх потрібно було під час дощу, на початку другого тайму. Але не вистачило ні морально-вольових, ні фізичних. А стосовно Хацкевича, це так... оскому збить. Ну набийте йому, зо-зла, морду, врешті-решт.
movkli
пора пересать давать ему "хвостовки" ))))) куда смотрит декан, тьфу Суркис))))
Taykitanin
Невже не видно, що при цьому ""тренеру" жоден гравець не прогресує, як скотились легіонери в якості гри, кількість травм на зборах. Рік пропав знову, догравати можуть і без тренера взагалі.
beba2018
Болелы ДК, Вы все пишите, что Хацыка нужно гнать с ДК, а Сурок этого не делает или не видит, что это нужно сделать. Так придите на стадион с плакатом " Хацык пора ехать домой бульбу собирать" может увидят и Динамо повезёт будет новый классный тренер
Andrew Schebet
Осталось ещё 11 последних экзаменов, после которых могут не допустить к двенадцатому...
Ни игры, ни техники, ни тактики....
Но зато пробились в Лигу Европы! Сразу! И никаких плей-офф как у Брюгге в ЛЧ не будет!
Круто!
Уровень!
Хацкевич forever!!!