Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок УЄФА
14.08.2019 22:00 – FT 2 : 2
5 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Суперкубок УЄФА
| Оновлено 14 серпня 2019, 21:54
11992
5

Ліверпуль - Челсі. Прогноз і анонс на матч Суперкубка УЄФА

Четвертий для «червоних» або другий для «синіх»

| Оновлено 14 серпня 2019, 21:54
11992
5
Ліверпуль - Челсі. Прогноз і анонс на матч Суперкубка УЄФА
Перший єврокубковий трофей нового сезону, він же останній в нинішньому календарному році, буде розіграний 14 серпня в Стамбулі. На арені «Водафон Парк» в матчі за Суперкубок УЄФА зіграють чинний переможець Ліги чемпіонів «Ліверпуль» і тріумфатор Ліги Європи-2019 «Челсі».
 
Незважаючи на те, що суперкубковий поєдинок вважається, узагалі-то, швидше виставковим матчем, в якому часто можна дозволити собі і експерименти, і гру без підвищеної відповідальності, в даному випадку можна бути впевненим, що прохідної зустрічі за визначенням не буде. В першу чергу тому, що зустрічаються дві англійські команди. До того ж, розділені по різні боки барикад нальотом принциповості. Ці не будуть філонити і грати в півноги. Резонно очікувати на суто англійський футбол з усіма його перевагами. А недоліків у нього, як показав минулий єврокубковий сезон, практично немає.
 
Рівень готовності суперників повинен бути однаковим (плюс-мінус). Обидві команди ще далекі від своєї оптимальної форми - воно й не дивно, адже сезон в АПЛ стартував лише пару днів тому, але можна не сумніватися, що брак офіційної практики опоненти спробують компенсувати бойовитістю і характером. Благо, що цього добра в обох вдосталь.
 
Приблизно на одному рівні суперники підійшли до цього поєдинку і з точки зору кадрового питання. І «Ліверпуль», і «Челсі» під час трансферного вікна, що недавно зачинилося, поводилися тихіше води нижче трави. З різних причин, але тим не менше: мерсисайдці вважають, що команда і так відмінно укомплектована (сталася лише рокіровка воротарів Міньоле - Адріан), лондонцям робити закупівлі не дозволяє бан від ФІФА. Правда, на відміну від «червоних», які зуміли і не розгубити основний склад, «сині» втратили основного центрбека Давида Луїса, який перебрався в «Арсенал», і головного плеймейкера Едена Азара, який пішов у «Реал». Прийшов лише Пулішич, який офіційно був куплений набагато раніше.
 
Що стосується настрою, з яким команди підходять до поєдинку в Стамбулі, то він у суперників може виявитися полярним. В першу чергу тому, що стартували вони в новому сезоні АПЛ зовсім по-різному. Якщо «Лівер» за звичкою розгромив непоказний «Норвіч» 4:1 (правда, ціною травми основного кіпера Аліссона), то «Челсі» відгріб по повній від «МанЮнайтед» - 0:4. Чим викликаний такий провал, сказати складно. Напевно, ідеї нового тренера «пенсіонерів» Лемпарда все ще не сприйняті на належному рівні його підопічними.
 
Для «Ліверпуля» майбутній поєдинок стане вже шостим в рамках суперкубкових протистоянь. В активі «червоних» - три перемоги і дві поразки. «Челсі», головні успіхи якого припадають на останнє двадцятиріччя, брав участь в матчах за почесний трофей тричі. Але лише одного разу цей приз дістався «аристократам».
 
Юрген Клопп, головний тренер «Ліверпуля»:
 
- Це фінал, але він сильно відрізняється від фіналу Ліги чемпіонів. Це новий сезон, новий суперник. Я думаю, що «Челсі» сильно змінився. У них новий тренер, і Еден Азар більше не з ними.
 
Френк Лемпард, головний тренер «Челсі»:
 
- Наш клуб наполегливо хоче цей трофей. Я його ще не завойовував, так що треба постаратися це зробити, віддати всі сили заради перемоги. Зустріч з настільки потужним клубом, як «Ліверпуль», обіцяє стати тим самим фіналом, де напруга вихлюпується через край. У фіналах, буває, і програєш, це важкі матчі, але чого робити аж ніяк не можна, так це програвати у фіналі через непідготовленість, відсутність пристрасті або бажання зробити все заради перемоги в поєдинку такого калібру.
 
Букмекерські контори фаворитом протистояння вважають чинного переможця Ліги чемпіонів. Середній коефіцієнт на перемогу підопічних Клоппа - 1,60, тоді як на виграш «синіх» - 5,90. Нічия оцінюється середнім показником 4,20.
 
Орієнтовні склади:
 
«Ліверпуль»: Адріан, Александр-Арнольд, Робертсон, Матіп, Ван Дейк, Хендерсон, Мілнер, Вейналдум, Мане, Салах, Фірміно
 
«Челсі»: Кепа, Аспілікуета, Рюдігер, Крістенсен, Алонсо, Канте, Жоржиньйо, Ковачич, Вілліан, Хадсон-Одої, Жиру. 
 

14 серпня, середа

«Ліверпуль» — «Челсі»
Стамбул. Стадіон «Водафон Парк». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛІВЕРПУЛЬ — ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Стефані Фраппар (Франція)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Без шансів для Челсі
ingvar1305
Ліверпуль!!!...
3-1
Voxa Hvedyk
Ливерпуль
Denmark1107
Якщо нічого не трапиться навколо божевільного, і якщо Адріан не "пареляасється" від участі в основі у матчі такого рівня, то 1-й тайм вже повинен закінчитись 2/3:0... У Челсі забагато травмованих з основи, звичайно, нажаль, але... все ж Скаузери зобов'язані потужно відіграти.👍🏆
Oleksiy Borysyuk
Этот матч подстава от буков. ИМХО