Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 серпня 2019, 12:12
3049
3

Юрій МАКСИМОВ: «Не думаю, що Хацкевич буде щось ламати»

Фахівець вважає, що київське «Динамо» здатне пройти «Брюгге»

| Оновлено 13 серпня 2019, 12:12
3049
3
Юрій МАКСИМОВ: «Не думаю, що Хацкевич буде щось ламати»
ТК Футбол 1/2. Юрій Максимов
Екс-півзахисник збірної України Юрій Максимов поділився думкою про майбутній матч кваліфікації ЛЧ між «Динамо» і «Брюгге», який відбудеться в Києві 13 серпня о 20:30:
 
«Чи може поразка від «Шахтаря» зашкодити «Динамо»? Якщо і зашкодить, то зовсім небагато. Все-таки, це два різних турніри. Якщо в чемпіонаті помилки ще можна виправити, то в Лізі чемпіонів, куди «Динамо» може не потрапити, якщо не пройде «Брюгге», на жаль, ні. Тому настрій у команди буде серйозний. Я вірю, що все повинно вийти.
 
Як динамівцям потрібно діяти проти «Брюгге» в Києві? Для цього є тренерський штаб, щоб виробляти стратегію, але зі свого боку, вважаю, що з перших хвилин потрібно застосовувати високий пресинг, потрібно забивати. Швидкий гол зняв би психологічну напруженість. «Брюгге» на своєму полі забив один раз, та й то – з пенальті. Думаю, вдома біло-сині зможуть стримати атаки суперника і добитися потрібного для себе результату. У першому матчі в Бельгії, мені здається, кияни не впоралися з атмосферою на трибунах. Фани сильно підтримували «Брюгге». Гостям явно не вистачало впевненості. Потрібно добре сьогодні зіграти. У будь-якому випадку потрапити в основну сітку Ліги чемпіонів буде непросто, незважаючи на ранг супротивників.
 
Лідер «Динамо» Віктор Циганков поки не в кращих кондиціях. Це проблема вирішувана. Відсутність ключового виконавця завжди додає головного болю наставнику. Втім, з кожним матчем півзахисник набирає. Мене поки не вражають дії ні Бесєдіна, ні Соля. Родрігеш в другому своєму матчі за «Динамо» забив. Не впевнений, що наставник буде щось ламати. А ось позаду нападника, думаю, непогано виглядав би Вербич, вони можуть доповнити один одного. Зліва на фланзі – Де Пена, а праворуч – Циганков».
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Johnny92
Як можна ламати уже настільки поломане, пробите дно..!?
Mr.Teash
Естессссно Хацкевич не будет ничего ломать – он уже всё сломал, что мог, нах!!!
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил