Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2019, 21:48
10191
8

Карпати в меншості втримали нічию в матчі проти Маріуполя

Остання зустріч 3-го туру Української Прем'єр-ліги завершилася нічийним результатом

| Оновлено 11 серпня 2019, 21:48
10191
8
Карпати в меншості втримали нічию в матчі проти Маріуполя
ФК Карпати

Порівняно з минулим туром в складах обох суперників відбулися певні кадрові зміни в стартових складах. В «Карпатах» замість Карпенка у нападі діяв Понде, а Войкович потіснив на лаву запасних Толочка. Щодо «Маріуполя», то замість Худжамова місце у воротах зайняв Гальчук, замість Чоботенка, Бикова, Мишньова та Фоміна на поле вийшли Дава, Корнієнко, Топалов і Кащук.

Господарі поля активніше розпочали поєдинок і більше контролювали м’яч. Небезпечно вздовж воріт прострілював Войкович, але ніхто з партнерів не дотягнувся до м’яча. Гості відповіли швидким контвипадом, коли передачу Кирюханцева замикав Вакула, котрий не влучив у ближній кут воріт.

І все ж, згодом атака «Маріуполя» таки завершилася взяттям воріт. Топалов на лівому фланзі технічно пробив повз воротаря в ціль, забивши свій перший гол у Прем’єр-лізі. До честі «Карпат», вони швидко відновили рівновагу в матчі. Гуцуляк знайшов у штрафному вільного Войковича і хорватський легіонер в один дотик свого шансу не втратив, також відкривши лік своїх голів в українському чемпіонаті. Так «Карпати» забили довгоочікуваний перший гол у новому сезоні.

Окрилені таким розвитком подій «леви» могли забити і другий гол, але Кльоц пробив поруч зі штангою. Зірвав оплески на трибунах і удар сходу Гуцуляка, який у падінні замикав флангову передачу Ді Франко. Забракло влучності і капітану гостей Яворському, якому завадив відзначитися Підківка.

Під час перерви відбулася лише одна заміна, коли замість Кащука на поле вийшов більш досвідчений Чурко, який і створив перший небезпечний момент у другому таймі, пробивши здалеку впритул зі штангою. Напругу у штрафному «зелено-білих» створила і несподівана поява захисника Дави, який з близької відстані влучив м’ячем у суперника.

Підопічні Олександра Чижевського також активно шукали шляхи взяття воріт азовців, які майже всією командою зустрічали розвиток атак господарів поля. Аби посилити атакувальний порив «Карпат» у її складі відбулися одразу дві заміни. Проте загроз біля воріт Гальчука і далі не виникало. Темп гри збивали і часті порушення правил зі сторони обох суперників.

Згодом «Карпати» залишилися в меншості, коли вперше у Прем’єр-лізі був вилучений з поля капітан «левів» Кльоц. Чимало було показано і жовтих карток. На жаль для шанувальників маріупольського колективу, гості не зуміли реалізувати свою чисельну перевагу. У підсумку бойова нічия і «Карпати» в чемпіонатах не перемагають «Маріуполь» вже 6 матчів поспіль: 3 нічиї та 3 поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Карпати» - «Маріуполь» - 1:1


Фране Войкович (30) - Дмитро Топалов (25)

Дмитро Кльоц (46), Олексій Гуцуляк (66), Франциско Ді Франко (77) - Сергій Яворський (57), Валерій Федорчук (79)

Дмитро Кльоц (67, друге попередження)

«Карпати»: Роман Підківка, Марвін Мартінс, Олексій Ковтун, Сергій Вакуленко, Владислав Дубинчак, Дмитро Кльоц, Назар Вербний, Фране Войкович (Гішам Лейоус, 64), Франциско Ді Франко, Крістіан Понде (Ігор Карпенко, 64), Олексій Гуцуляк

«Маріуполь»: Євген Гальчук, Ігор Кирюханцев, Валерій Федорчук, Сергій Яворський, Дава, Максим Чех (Дмитро Мишньов, 57), В'ячеслав Танковський, Олексій Кащук (В'ячеслав Чурко, 46), Віктор Корнієнко (Павло Полегенько, 65), Дмитро Топалов, Владислав Вакула

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Стадіон «Україна» (Львів)

КАРПАТИ - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 112
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 23
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ll_pogulianka_ll
Можливо Підківка хороша людина,але краще вазонок на брамці ніж він,нічого особистого просто моя думка...дуже-дуже невпевненно ...
Владимир Пидвирный
Чижевський тобі що цей безшабашенний дурень підківка башляє, чи немає в складі іншого воротаря. Коли ти зрозумієш що це дно в команді. Він НІКОЛИ, скільки є в команді не зіграв надійно, жодного матчу. Дуже слабенко, дуже, як гри не було, так і немає. Що ти робиш для покращення гри.А нічого. Хто тебе примушує ставити цього дурня. Сьогодні нічия на його совісті.
ll_pogulianka_ll
Аха-ха,здоров,перефарбований,все мінусуєш???Не спиться?Де вчора дівся?А,знову за кордоном!
The Best
Я писав у прогнозі, що буде нічия. Проте мене замінусували.
Євген Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
Браво Чижевський у третьому турі він накінець зрозумів. що Ді Франко це 10, а не фланговий гравець це дало нам нічию із орендарем. якщо у наступних турах посадити на лавку Підківку. Ковтуна та Гуцула а на їх місце випустити Кудрика, Кучера та ізраільтянина , то прийдуть перемоги Це очевидні речі, потрібно бути тупим фізруком, щоб ццього нее бачити.