Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 серпня 2019, 20:42
12219
14

МЮ в першому турі АПЛ розгромив Челсі

У складі переможців дублем відзначився Решфорд

| Оновлено 14 серпня 2019, 20:42
12219
14
МЮ в першому турі АПЛ розгромив Челсі
twitter.com/manutd
Матч «МЮ» з «Челсі» повинен був підтвердити амбіції обох команд, які в останні роки раз у раз залишаються в тіні «Манчестер Сіті», «Ліверпуля» і «Тоттенхема». Особливий інтерес викликала гра «Челсі» під під керівництвом легендарного Френка Лемпарда, який дебютував в АПЛ в новій ролі.
 
Його команда напередодні матчу виявилася в непростому положенні. Азар, який тягнув «синіх» на своїх плечах останні кілька років вже в «Реалі», через травми поза основою залишилися Канте, Вілліан, Лофтус-Чик, Хадсон-Одою. Замінити недавніх лідерів були покликані 21-річний Абрахам, який зайняв місце на вістрі атаки,  і набравший в міжсезоння відмінну форму Барклі. Склад манкуніанців був передбачуваний, знайшлося місце в старті і зоряному новачку «МЮ» 87-мільйонному Магуайру.
 
Початок матчу залишився за «Челсі», гості відмінно пресингували, замкнувши «МЮ» на його половині, і грали при цьому дуже агресивно. Моменти біля воріт Де Хеа не змусили себе чекати. Вже на 4-й хвилині Абрахам виявився першим на підборі після подачі кутового і ударом з лінії штрафного вразив праву від іспанця штангу. Однак, манкуніанці дуже скоро намацали слабке місце в обороні суперника.
 
Спочатку Марсьяль пробачив Зума, який віддав йому м'яч у простій ситуації, пробивши в руки Кепи. Однак, на 16-й хвилині французький захисник «Челсі» збив у своєму штрафному Решфода, після чого сам постраждалий з 11-метрової позначки пробив у верхній кут - 1: 0. На деякий час ініціатива перейшла до господарів, але ті гостроти біля воріт суперника не створювали. Ближче до кінця тайму «сині» піднеслися духом і в перебігу хвилини створили два забійних моменти, але удар Барклі з близької відстані відбив Де Хеа, а після пострілу Емерсона «МЮ» знову допоміг каркас воріт.
 
І після перерви цікавіше виглядали гості, міг забити Барклі, чий небезпечний удар з лінії штрафної відбив Де Хеа. Результат матчу був вирішений в середині тайму, коли «МЮ» в перебігу трьох хвилин відправив два м'ячі у ворота суперника. Спочатку манкуніанці забили в результаті контратаки три в три, після прострілу Перейри з правого флангу, зігравший на випередження Марсьяль, відправив м'яч у ворота. Не встигли сині відійти, як «МЮ» скористався грубою позиційною помилкою центральних захисників, які дозволили Решфорду прямо по центру втекти на побачення з Кепою, після чого форвард спокійно пробив повз голкіпера.
 
Кінцівка зустрічі пройшла вже в більш спокійному руслі, але господарі все ж зуміли забити ще раз. Вийшовший на заміну валлієць Джеймс в контратаці скористався точною передачею Погба і з десяти метрів низом пробив в дальній від Кепи кут.
 
Перший матч Лемпарда в якості тренера «Челсі» приніс «синім» велике розчарування, але варто відзначити, що гості навряд чи заслужили такої долі. У другому турі суперник у команди Лемпарда буде простіше - на своєму полі «Челсі» зіграє проти «Лестера».
 
Англійська Прем'єр-ліга. 1-й тур
 
«Манчестер Юнайтед» - «Челсі» - 4:0
 
  Решфорд (19, з пенальті, 67), Марсьяль (65), Джеймс (82)
 
  Лінгард (48), Лінделеф (69), Мактомінай (81) - Зума (35), Жоржиньо (53), Абрахам (57), Канте (90)
 
«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Ван-Біссака, Лінделеф, Магуайр, Шоу - Мактомінай, Погба, Перейра (Джеймс, 74) - Лінгард (Мата, 85), Решфорд (Грінвуд, 85), Марсьяль
 
«Челсі»: Кепа - Аспілікуета, Крістенсен, Зума, Емерсон - Жоржиньо (Канте, 74), Ковачич, Маунт - Барклі (Пулішіч, 59), Педро, Абрахам (Жиру, 66)
 
Арбітр: Ентоні Тейлор
 
Стадіон: «Олд Траффорд»

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Value
Что тут сказать по итогу этой встречи. Счёт явно не по игре. Одни забили все свои удары в створ, другие же не реализовали кучу моментов и 2 штанги тому подтверждение + Де Хеа тащил. Очень много вопросов к Зуме, который жутко привозил, к Жоржиньо, который вообще непонятно что делал на поле, ну и к вратарю Челси, раз уж ты стоишь 80 млн, то мог хотя бы спасти команду разок. Однозначно 3 худших игрока этой встречи. На счёт обороны Мю, к ней так же много вопросов, опять же если бы не Де Хеа и штанги, то счёт мог быть 4-4.
P.S. Фанам Мю и Челси пока рано делать громких выводов по всего лишь одному результату, счёт реально не отражает хода игры. Явные проблемы есть что у тех, что у этих.
bzzzzz
не увидел в игре МЮ улучшений. Все также как и в прошлом сезоне.
Этот Челси выглядит по игре лучше, чем с Сарри. Просто не фарт, 2 штанги в первом тайме и глупый пенальти. Если б Челси забил первыми счет мог бы быть противоположный.
nomah2
Те и другие за 4 место будут бороться .
pol55
>> Луи ван Гал
>
Кто?
Хм?Тренер МЮ в14-16годах,который вел в основу М.Рашворда,котрый тогда еще ходил в школу.
Очень смешно не помнить елементарного,я хоть и ст.склеротик но что то еще помню.
Vladimir Voxa
Челси дно!!!
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pol55
Кто бы мог подумать после первых 15минут о розгроме,в общем нормаль,Луи ван Гал молодец,школьника поставить в основу,теперь юноша полон сил и енергии,ну и мастерство растет.
VVV
З таким складом Челсі в цьому сезоні навіть місце в топ-6 не світить. Вулвс і Евертон спокійно можуть обійти..я навіть впевнений,що хтось з низ точно обійде Челсі.
serg1508
Этот результат только благодаря схожести игры МЮ с игрой Шахты