Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3045
11

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Матч з Брюгге важливий для Динамо»

Відомий тренер - про причини поразки «Динамо» від «Шахтаря»

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Матч з Брюгге важливий для Динамо»
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

В'ячеслав Грозний вважає, що однією з причин поразки «Динамо» від «Шахтаря» було те, що кияни тримали в голові матч-відповідь проти «Брюгге», який відбудеться у вівторок, 13 серпня:

«Динамо» хотіло виграти у «Шахтаря» і ставило перед собою таке завдання, але відсутність в старті Буяльського, Караваєва, Вербіча та Бесєдіна говорить про те, що матч-відповідь з «Брюгге» дуже важливий для киян.

Все-таки в чемпіонаті ще довгий шлях, у «Динамо» будуть можливості ще не раз помірятися силами з «Шахтарем» в очних зустрічах, а ось матч з «Брюгге» один. Від нього залежить, чи зуміє команда в нинішньому сезоні поборотися за місце в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Тим більше, що після першого матчу в Брюгге, незважаючи на поразку, у «Динамо» є хороші шанси пройти цього суперника».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Хорошие шансы были бы будь там 1:1. Теперь же для Динамо критически важно не пропустить. Уверен, киевляне с же первых минут пойдут в атаку. Пропустив, Брюгге вынужден будет атаковать, а Динамо сможет вернуться к привычной уже схеме игры на контратаках. Против бельгийцев у этой схемы шансов больше чем против Шахтера.
Но если не удастся забить в первые 20 минут, дальше будет гораздо сложнее. Особенно если Брюгге не будет отсиживаться в обороне. А они не будут отсиживаться, особенно видя, что сейчас представляет из себя оборона Динамо.
nicksaf
Очень сложно будет прессинговать все 90+ минут, уважаемый Forever_young_14. Два дня после матча с ШД -- даже восстановиться времени не хватит. Матч с ШД воткнули для упрощения задачи ШД и для усложнения ДК. В федерации заботятся только об одном клубе. Поэтому вряд ли что-то выйдет..
Forever_young_14
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
У нас, сами знаете, какой график...
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
Forever_young_14, я болельщик ДК (с 50-х годов) и такую ситуацию наблюдал неоднократно. Будут носить до судорогах в ногах по полю, я даже не сомневаюсь. Но всё равно свежести не хватит, будут не успевать за игроками Брюгге (особенно негры у Брюгге быстро бегают). Сколько раз я такое наблюдал и у команды Лобановского. На суперкубок ДК и ШД были в одинаковом тонусе и ДК взяло суперкубок.