Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
3283
10

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «У цьому сезоні мені не вистачило стабільності»

Українська тенісистка - про труднощі, з якими їй довелося зіткнутися в цьому році

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «У цьому сезоні мені не вистачило стабільності»
WTA. Даяна Ястремська
Друга ракетка України Даяна Ястремська розповіла, з якими труднощами їй довелося зіткнутися в цьому році.
 
«Я б не сказала, що мій сезон проходить надто вже чудово. Так, я виграла два турніри, але були і великі підйоми, і великі спади. Я б хотіла, щоб все проходило більш стабільно.
 
На початку року у мене була травма стопи під час американської серії, я не могла досить добре тренуватися. У мене були важкі моменти, але я завжди намагалася залишатися собою і продовжувати працювати. В Австралії для мене теж це не був легкий період. Не тільки моїй мамі, а й мені треба було кілька матчів, щоб оговтатися після того, що сталося. Але зараз з нею і з її оком все добре, вона краще бачить. У той час мені було дійсно важко грати. Я виступала в Таїланді, але думками була в іншому місці. Проте я змогла показати себе, що можу пройти через це і виграти трофей. Це все було для неї.
 
Після Таїланду я відіграла з проблемною щиколоткою. Я займалася лікуванням, а й продовжувала виступати. Я думала, що все не так серйозно, але біль завжди поверталася. Все це було для мене життєвим досвідом, не тільки тенісним. Це допомогло мені стати сильніше на корті, прийняти те, що іноді якісь речі не так важливі, що часом ми створюємо проблеми, коли все насправді простіше. Іноді, звичайно ж, справи йдуть вгору, іноді - вниз. Потрібно просто це приймати. Я змогла це зробити і продовжити працювати над собою, удосконалюватися. Такі ось зміни відбулися. Якщо ти заслуговуєш чогось, ти це отримаєш», - сказала Ястремська.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
Удачи тебе. Большой спорт он очень тяжелый.
Виктор Алтухов
Мне кажется, у Ястремской не наработана физика. В игре с Азаренко - полное превосходство в 1 сете, потом, постепенно, спад и только тот же недостаток физики у Азаренко позволил выиграть 2 сет. И в игре в следующем круге - абсолютная расконцентрация, которая, скорее всего, связана с недостаточной готовностью физически.
На свежую руку косые удары - основа ее игры - все в корт, с усталостью - большинство мимо.
vizuals
ДАяна дивує своєю грою кожен раз. Коли гра йде і коли вона не йде. Людина крайнощів. То виносить топ-гравця одного за іншим, то ловить якійсь аутізм))) - кожен другий удар в аут. Якось побрібно вже стабілізуватися
avtv5555
Даяна молодец, есть все данные чтобы в будущем стать 1 ракеткой и выигрывать шлемы. Меня поражает в ее игре атакующий теннис и вместе с хладнокровие и выдержка. Интересно было бы узнать, что она читает с листика во время небольших перерывов.