Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 09 серпня 2019, 11:43
8876
30

Торонто. Ястремська програла Кенін в двох сетах

Американка взяла реванш за поразку на Вімблдоні

| Оновлено 09 серпня 2019, 11:43
8876
30
Торонто. Ястремська програла Кенін в двох сетах
WTA. Даяна Ястремська
Друга ракетка України Даяна Ястремська (№33 WTA) закінчила виступи на турнірі серії Прем'єр 5 в Торонто.
 
В матчі третього кола 19-річна українка в двох швидких сетах програла 20-річній Софії Кенін з США (№29 WTA).
 
Торонто. Третє коло
Даяна Ястремська (Україна) - Софія Кенін (США) - 2:6, 2:6
 
Розповідати про матч особливо нічого. За винятком кількох спалахів, які тривали не більше одного гейму, гра у Ястремської сьогодні не пішла. Але так буває, тим більше в такому юному віці, тим більше проти хорошої суперниці.
 
Сумніви в позитивному результаті з'явилися практично відразу. У першому геймі кілька разів помилилася американка і поганий рівень гри українки не відразу кинувся в очі. Але як тільки Софія заграла надійно, підключивши відмінну подачу і максимально глибокі прийоми, Ястремська перестала набирати очки. Особливо погано вона грала на чужих геймах, а без цього перемагати з її стилем гри поки не виходить.
 
У стартовій партії Даяні вдалося всього двічі захистити свою подачу. На прийомі брейкпоінти були тільки в другому геймі, але з рахунку 40:0 у неї не вийшло оформити брейк. Далі американка шансів не давала.
 
До кінця матчу Кенін не програла жодного гейму на подачі. У шостому геймі другого сету Даяна вдруге в матчі «відпустила» суперницю з потрійного брейкпоінта і на цьому будь-яка інтрига закінчилася.
 
В цілому, ще один вдалий турнір для українки, здобуто дві перемоги над непростими суперницями. Далі Даяна повинна тільки додавати, побажаємо їй удачі.
 
В 1/4 фіналу Кенін змагатиметься проти Еліни Світоліної (№7 WTA) або Белінди Бенчіч (№12 WTA).
 
З наступного тижня Даяна з великою часткою ймовірності підніметься на одну позицію в світовому рейтингу, повторивши найкраще досягнення в кар'єрі. Перешкодити їй можуть тільки Катерина Александрова (потрібен вихід в фінал) або Іга Свьонтек (потрібен титул).
 
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна обіграла італійку та вийшла до чвертьфіналу турніру у Франції
Теніс | 18 квітня 2024, 22:55 4
Калініна обіграла італійку та вийшла до чвертьфіналу турніру у Франції

Ангеліна у двох сетах виграла у Мартіни Тревізан у 1/8 фіналу WTA 250 у Руані

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Сегодня Даяна показала всем ожидающим ее в десятке или даже а первой строчке рейтинга, при каком условии может там оказаться. Если научится выигрывать матчи, в которых у нее не идет игра. Элина это умеет, потому два с половиной года не выпадает из топ-10.
Сегодня Кенин сыграла хорошо, играя постоянно очень глубоко, давая стабильно низкие отскоки. К таким мячам у Даяны вечная проблема успевать ногами. А если уж что-то начинает не получаться, то и вся игра Ястремской разваливается. Вот и результат.
VoOne1983
Мда. Мабуть найгірша гра Даяни за останній рік (гра проти Серени не рахується).
В мене складось таке враження що вона кудись поспішала. Таке в Марти частенько проглядалось. Немов хотіла просто поскоріше все закінчити, і не важливо хто виграє. Шкода. Ніяк не дочекаюсь Еліни проти Даяни. Як не одна залажає, так інша ((( Але то таке. Головне, щоб робили правильні висновки, інакше прогресу не буде
Vladdal
К стати, когда я пишу после её побед, что Даяна и на топ-20 недотягивает, не то что на 1-ю ракетку, мне дружно минусуют. А когда проигрывает, не менее дружно сами пишут нечто подобное.
Почему?
Robin
Сядай 2, завтра батьків в школу.
vizuals
Якась Даяна в нас дуже нестабыльна. То граэ в космычну гру, то лупашит по аутах, як по горобцях
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сан Саныч
явно сегодня прицел сбился
Валерий Бирзул
Игра безвольная. Она даже не старалась бороться.
vital
Ще й Еля закульгала
Alehandro
Кааак!? Я, признаюсь, смотрел только второй сет, но, как по мне, то Азаренко вчера смотрелась даже лучше Кенин. Кенин вообще никаких сложных задач не ставила: перебивает себе через сетку и всё... Просто отвечай ей и наказывай при удобном случае. Зачем пытаться постоянно лупашить: ложится мяч удобно на ракетку, не ложится - пох*й, надо вложиться в удар, а вдруг залетит...
Владимир Белокриницкий
Никто не захотел заметить главного - Даяна просто не играла! Вот не играла и всё. И это не договорняк. Я так понимаю - по плану подготовки к US Open перегружать себя лишними матчами...
Вспомните, какой облом получился на Ролан Гарросе. Даяна выложилась накануне турнира и вылетела в первом же матче - на корте была не она, а выжатый 🍋
Задача перед Дачной, как я понимаю, подойти на пике формы к концу августа. Так что вчера была тренировка)) Как-то так. Задача победить не ставилась. Отсюда и такая игра.
Можно сказать, что это был слив матча. Хотя мне, как её болельщику - смотреть на такое обидно. Даже противно.
Хотя её тренерский штаб, так сказать (тренер, пара и мама) - я тоже понимаю. Хорошо сыграть на турнире большого шлема - задача приоритетная. Это гораздо важнее, чем даже пройти ещё парочку кругов в Канаде.
После Уимблдона у Даяна был отпуск, теперь ей нужно планомерно набирать физическую и игровую форму. Интенсивные тренировки и не больше трёх матчей на этой неделе, трёх-четырёх на следующей и все возможные матчи на слабеньком по составу турнире в Вашингтоне, перед US open. И ни в коем случае не перегружаться во время ближайших двух турниров физически и морально. Тогда, при стечении обстоятельств, можно пройти дальше, чем на Уимблдоне...
P.S. Тренер у Даяны очень хороший, по крайней мере для этого этапа карьеры.
Если проблемы со здоровьем, которые преследуют ВСЕХ теннисистов из бедных стран в гораздо большей степени, чем из стран западных (наши просто не получали с детства хорошей спортивной медицины и перегружали себя, свежий пример Даша Лопатецкая, потенциально звезда. Мениск в 16 лет - приговор для неё. Она уже не сможет достичь тех вершин, на которые была способна, так обидно... Этот мениск будет мешать всю последующую карьеру с вероятностью в 95 процентов).
Так вот, если Даяну не подведёт здоровье - она игрок топ-3. И сможет достаточно долго в карьере продержаться в топ-10. И Шлемы будут, большие-большие.))) Трудно сказать сколько. При удачном стечении обстоятельств возможно будет какое-то время, вряд-ли очень долгое, и первой ракеткой мира.
Сравнивали со Свитолиной? Несопоставимо. Ястремская более талантлива. Пока что это самая талантливая украинская теннисистка за всю нашу небольшую историю.
tima fialko
Весь аналіз в коментарях навколо Ястремськоі,а про гру Кенан нічого.А між іншим ця дівчина з обличчям продавця пива на вокзалі,чудово грає-має такий же потужний удар як у Ястремськоі,і тонко грає біля сетки.Так що Даяну лаяти ні за шо.Все попереду,аби добре працювала.
vizuals
Взагалі, дощ - дуже погана штукенція для тих, хто сильніше і виграє. Після тривалої перерви важко налаштуватися на ту ж саму гру. А той, хто програє, нерідко виходить з того, що втрачати немає чого, і якщо рівень дозволяє (а в БеБе рівень дуже непоганий), починає відіграватися.
Корочше, надіюсь, що закон "післядощу" не спрацює у випадку Еліни
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vital
Немає вболівальників - кіна не буде. Поки Даяна нестабільна і залежна від багатьох факторів (якість подач, хороший старт, відсутність плану Б, ...), але сподіваюся що українка буде продовжувати прогресувати.
Віримо в талант наших дівчат.
Сан Саныч
всё ушло на Азаренко
Vika Rubi
Не виспалась вона
симон петлюра
лучше не выходить так играть
sarra2008
То їй просто Еліною грати в западло😁😁😁
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил