Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 листопада 2021, 18:39
2550
0

Роман САНЖАР: «Зоря виконала стратегічне завдання»

Фахівець вважає, що у команди Віктора Скрипника більше шансів на прохід, ніж у суперника

| Оновлено 03 листопада 2021, 18:39
2550
0
Роман САНЖАР: «Зоря виконала стратегічне завдання»
ФК Зоря Луганськ
Колишній головний тренер «Олімпіка» Роман Санжар прокоментував виїзну нічию луганської «Зорі» в матчі проти софійського ЦСКА (1:1).
 
- Луганчани зуміли витримати високий темп в дуже енерговитратному матчі. Хотілося б більше гостроти і якості в атаці. Однак, зауважу, що хлопці зіграли дуже гідно, всі - з бажанням і настроєм.
 
- Ви згадали атаку «Зорі» ... Чому попереду у гостей діяв Будковський, а не Русин?
- Рішення випустити з перших хвилин Будковского, вважаю, було правильним. Філіп вже досить багато відіграв за «Зорю» в новому сезоні, і знайомий з вимогами Скрипника. А Русин тільки прийшов в команду. Коли він вийшов на заміну, став помітно помилятися ... А ось Будковський нав'язав опонентам боротьбу, скидав партнерам м'ячі, виконав великий обсяг роботи. Так, Філіп так і не знайшов часу, щоб пробити по воротах ЦСКА, але цьому є причина - захисники болгарської команди діяли досить чіпко.
 
- Хто винен в пропущеному м'ячі?
- Спочатку позицію програв Кочергін, після чого суперник зміг прорватися вперед і зробити простріл у карний майданчик «Зорі». У цьому епізоді потрібно відзначити гравця ЦСКА, який добре вбіг і зіграв на випередження. В останню мить перед ударом Евандро опікувався Михайличенко, але звинувачувати його нема в чому, адже суперник в даному епізоді вичавив максимум.
 
- Пенальті у ворота софійського ЦСКА був, чи арбітр помилився?
- Це справедливий 11-метровий. Так, м'яч спочатку потрапив під руку, але потім рука його зупинила. Суперечки господарів поля з арбітром цілком зрозумілі - це емоції.
 
- Кого ви можете виділити в складі «Зорі»?
- Хомченовського. Хочу відзначити, як він рухався, як відкривався. До речі, за рахунок його просування вперед вийшла гольова атака «Зорі», коли вдалося прострелити в штрафний майданчик ЦСКА, і гравець господарів поля зіграв рукою. В цілому, слід зазначити, що рівно діяла вся луганська команда, ніхто не випадав з гри.
 
- І що ми маємо перед матчем-відповіддю?
- Шанси оцінити важко. Напевно, 50 на 50, тому що у «Зорі» - кваліфікований суперник, який відразу може покарати за найменшу помилку. Хоча, віддам все-таки невелику перевагу «Зорі». Просто потрібно пам'ятати, що виїзна нічия не гарантує виходу в наступний раунд. Я очікую складний і дуже серйозний матч-відповідь. «Зорі» необхідно діяти грамотно і прагматично. Втім, Скрипник і його підопічні все прекрасно розуміють, і зроблять правильні висновки.
 
Матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи «Зоря» - «ЦСКА Софія» відбудеться у четвер, 15 серпня. Початок о 20:00 за київським часом. Переможець протистояння в раунді плей-офф Ліги Європи змагатиметься проти когось з пари «Люцерн» (Швейцарія) / «Еспаньол» (Іспанія).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ
Водні види | 04 травня 2024, 05:40 0
НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ

У веслуванні на байдарках та каное в Угорщині допущені двійки екіпажів агресорів

Металіст 1925 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 04 травня 2024, 07:00 0
Металіст 1925 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Нинішня команда Віктора Скрипника зіграє з попередньою, якою він керував у першому колі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.